>> Historik   
    >> Alamo och världen   
    >> Företagsfakta   
 

Alamo i USA
Alamos framgång har fortsatt att växa i USA. Genom att bemöta semesterresenärernas behov kan man nu erbjuda nya produkter och tjänster som gör det snabbt och bekvämt att hyra bil.

Priser som Alamo Gold, det kompletta biluthyrningspaketet som omfattar försäkringar, skatter, flygplatsavgifter, en bränsletank och extra förare, visar på vårt engagemang för att skapa tjänster som uppfyller dina behov.

Alamo fortsätter att utöka sin täckning i hela USA och Kanada för att se till att vi finns där du behöver oss!

Alamo i Europa
Med sin stabila grund i USA expanderar Alamo ytterligare i Europa. Alamo har över 955 uthyrningsstationer i 21 europeiska länder, inklusive Storbritannien, Tyskland, Österrike, Schweiz, Belgien, Frankrike, Holland, Italien, Spanien, Portugal, Grekland och Irland.

Det går att hyra bil nästan var som helst i Europa med Alamo. Oavsett om målet är skidbackarna i Schweiz eller Spaniens soliga stränder kan du nu välja ett komplett biluthyrningspaket som täcker allt från försäkring till obegränsade mil. Genom att man kan förboka hyrbilen innan man åker hemifrån blir det enklare att hämta upp bilen på resmålet, vilket gör att semestern kan börja mycket snabbare!

Alamo och världen
Alamo har genomgått en avsevärd global tillväxt. Vi har nu över 60 uthyrningsstationer i Australien, 20 stationer i Sydafrika, på de största skidorterna och semestermålen i Kanada samt populära resmål i Latinamerika och Västindien.

Alamos globala tillväxt ger resenärerna tryggheten i en tjänst som de redan känner till och litar på i USA och Europa, samt möjligheten att njuta av den höga kvaliteten på Alamos tjänst nästan var som helst i världen.