Hyrbil Alabama

Ytterligare förare gratis med din Alabama biluthyrning

Birmingham, Alabama

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Alabama på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Alabama är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.  

Alabama har en stark historia som bas för de konfedererade staterna under inbördeskriget. Under den korta tid som Amerikas konfedererade stater existerade låg dess huvudstad här och det var i denna stad Martin Luther King höll många av sina tal. Med tanke på allt som hände i Alabama var det en central plats för medborgarrättsrörelsen. Med denna rika historia har Alabama mycket att erbjuda sina besökare, så länge de inte har något emot lite ”redneck”-historier då och då.

Eftersom det mesta av staten är täckt av landsbygd ligger de flesta attraktioner utanför storstäderna. Du kommer märka att det är enklast att ta sig runt med bil och det går att lösa på ett enkelt sätt med Alabamas biluthyrning. På så sätt kan du planera rutter till de bästa platserna att besöka dem alla i din egen takt.

Om du älskar musik har du kommit till rätt plats, från Alabama kom stora namn som Hank Williams och Nat King Cole. Du kan besöka Alabama Music Hall of Fame för att lära dig mer om dem eller kanske till och med njuta av lite teater på Alabama Shakespeare Festival i Montgomery, förutsatt att du är där på rätt dag.

Alabama är också födelseplatsen för ”soul food” och du kan hitta några av de bästa grillarna i hela världen här. Om du föredrar fina middagar istället för grillen så hittar du utmärkta restauranger i Birmingham, de kan verkligen uppfylla alla dina drömmar när det gäller gastronomi.

En sak som är säker när det gäller Alabama är att du får mycket värde för pengarna. Maten kommer i stora portioner med små prislappar, attraktionerna är billiga jämfört med andra ställen i USA och boendet är ofta av mycket hög klass till en låg kostnad.

Hyrbilar i Alabama 

Det är väldigt enkelt att hyra en bil från någon av Alabamas fyra flygplatser; Birmingham International Airport, Huntsville International Airport, Mobile Regional Airport och Montgomery Regional Airport. När du väl är på en av dessa är det en enkel process och du kommer snart att kunna köra mot solnedgången i en av söderns vackraste stater.

Alabama har ordentlig mat, bra event och mycket intressant folk. De har en stor mängd museer, institutioner och andra attraktioner som passar bra för hela familjen.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA