Hyrbil Arizona

Ytterligare förare gratis med din Arizona biluthyrning

Ökenväg Arizona

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Arizona på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Arizona är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.  

Arizona har några av de mest spektakulära landskap och naturliga sevärdheterna i USA men på grund av dess ökenlandskap kan man endast resa genom staten med bil. Som tur är har Alamo ett brett urval av tjänster för biluthyrning i Arizona. De finns i de flesta större städer och i anslutning till flygplatser, som till exempel Tucson International Airport, Flagstaff Pulliam Airport, Scottsdale Municipal Airport och Mesa Gateway Airport. Du kan enkelt boka en bil online, hämta den när du landar, dra på dig säkerhetsbältet och sedan ge dig ut för att utforska Arizona.

Grand Canyon

Som du kanske har gissat är Arizonas populäraste attraktion Grand Canyon National Park. Den 447 km långa ravinen har urholkats av Coloradofloden och är upp till 24 km bred och 1,6 km djup. Detta resmål är en dags resa från Phoenix och en något kortare bilresa från Flagstaff. Det är viktigt att planera i förväg om du vill besöka den mer lättåtkomliga södra kanten längs med US Route 180 eller den mer avlägsna norra kanten via Arizona Route 67. Det finns flera sätt att uppleva kanjonen på närmare håll, såsom helikopterturer, vandringar och forsränning. Kanjonens klippväggar får ett flerfärgat sken allt eftersom solen ändrar position, vilket är någonting som man måste se innan man kan tro att det finns på riktigt. 

I närheten finns även det fantastiska blågröna vattnet i Havasu Falls som ligger vid reservatet Havasupai Indian Reservation. Du når vattenfallet efter en vandring på 14 km och möts då av vattenkällor som skuggas av poppelträd, vilket gör det till en perfekt picknickplats. 

Kusliga ökenlandskap

En kort bilresa från Flagstaff ligger Barrington Meteor Crater, som är en del av området Colorado Valley. Kratern är 1200 meter bred, 173 meter djup och 40,000 år gammal. Detta är därför en fantastisk syn och även den bäst bevarade meteorkratern på hela jorden. Härifrån kan du fortsätta in i området och till slut nå Monument Valley, som är helt öppet att köra omkring och utforska på egen hand. Detta kusliga ökenlandskap är bekant från många ikoniska Western-filmer och de röda klippformationerna som finns här. I nordöstra Arizona hittar vi även Petrified Forest National Park som är ännu ett naturligt underverk som du kan utforska via bil.

Med så mycket att se och uppleva är det viktigt att ha en tillförlitlig bil. Om du bokar en hyrbil från Alamo kan du lugnt koppla av och njuta av din semester.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA