Hyrbil Phoenix Sky Harbor Flygplats

Ytterligare förare gratis med din Phoenix Sky Harbor Flygplats biluthyrning

Road to the Superstition Mountains in Phoenix

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Phoenix Sky Harbor Flygplats på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Phoenix Sky Harbor Flygplats är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

I mitten av Sonoranöknen ligger den magnifika staden Phoenix, en spännande plats att besöka och tack vare Phoenix Sky Harbor Airport kan det inte vara mer praktiskt. Med väldigt mycket att se, både inne i staden och i dess omgivning, kommer du vilja prioritera biluthyrning i Phoenix så att du inte slösar någon tid på att ta dig runt.

Boende & Aktiviteter

Det finns ett enormt utbud av platser att bo på i denna glittrande metropol, från lyxhotell i skyskrapor till familjevänliga badorter där du kan svalka dig i poolen. I utkanten av staden hittar du även charmiga gammalmodiga motell som är perfekta som bas när du vill utforska öknen. För en fantastisk dagsutflykt ska du ta I-17 norrut för att utforska de antika ruinerna i Montezumas slott. Sväng förbi Sedona för att se Chapel of the Holy Cross, där är du bara en timmes bilresa från Arizonas kändaste syn, Grand Canyon.

När du kommer ut i öknen får du verkligen chansen att ta in den underbara naturen med dess fantastiska klippformationer och överraskande rika djurliv. Det sägs att Arizonas natthimmel är en av de vackraste i världen och att du ser lysande stjärnor vart du än blickar. Tyvärr kan temperaturen bli mycket låg i öknen på natten, så glöm inte att ta med varma kläder om du ska titta på stjärnorna.

I staden

Inom Phoenix finns det ett överflöd av museer med imponerande konstgallerier och familjefokuserade platser. Ett par av dessa barnvänliga platser är Children’s Museum och Arizona Science Center, där barnen kan röra & utforska utställningarna och ta del i workshops. De som gillar shopping kommer att älska stadens gallerior. De erbjuder allt från billigt mode till exklusiva boutiquer, och de närliggande restaurangerna i Phoenix har ett bra rykte över hela Amerika. På kvällen öppnar barer, komediklubbar och bowlingbanor över hela staden. Phoenix har verkligen en fantastisk musikscen, med platser som Big Red och Hollywood Alley.

Andra platser

Phoenix är utmärkt beläget för affärsresenärer, med Scottsdale, Avondale, Gilbert och Mesa precis utanför dörren medan Tucson och Flagstaff ligger inom bekvämt köravstånd. Med biluthyrning från Phoenix Airport kan du vara på väg till din destination så fort ditt flyg landar. Phoenix växte ursprungligen fram som en handelsstad och det är fortfarande ett av de viktigaste affärscentrumen i södra USA, vilket ger dig ännu en utmärkt anledning att besöka denna vackra stad.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA