Hyrbil Connecticut

Gratis extra förare utan extra kostnad på biluthyrningen på Connecticut! Dela körandet och boka din hyrbil i Connecticut med Alamo online idag!

Connecticut

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Connecticut på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Connecticut är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Den sydligaste staten i New England-regionen har en riktigt gammaldags charm, speciellt på hösten. Större delar av området ligger dessutom i närheten av New York City och tre av Connecticuts åtta län är inkluderade i Tri-State-området. Du kan hyra en bil från Alamos depåer på Bradley International Airport i Windsor Locks, eller Tweed Airport i New Haven som är den mest praktiskt placerade flygplatsen i Connecticut. Ytterligare kontor för biluthyrning finns i själva staden New Haven eller på Stamford Main Street som erbjuder maximal bekvämlighet och ett stort urval av fordon. Du kan helt enkelt boka online, ange var du vill hämta din bil och sedan börja planera din resa.

New Haven

New Haven ligger på Long Island Sound och är hemort till Yale University, det berömda universitetet som har producerat fem amerikanska presidenter och många andra välkända personer. Universitetet sponsrar många museer i världsklass, som exempelvis Peabody Museum of Natural History som har utställningar över allt från förhistorisk tid ända fram till vår nutid. New Haven är också känt för sina många olika stilar av arkitektur och visar fina exempel från alla perioder i amerikansk historia. Det finns också ett brett utbud av restauranger med mat från världens alla hörn. Något som är distinkt till New Haven är den klassiska pizzan med extra tunn botten, som sägs vara den bästa i världen. På tal om mat så kan man även hitta restaurangen Louis 'Lunch som påstår sig ha uppfunnit hamburgaren och det som kallas steak sandwich.

Täckt av skog

Om vi kör in mot land istället för att följa den långa kusten kan du använd din hyrbil till att utforska ett fantastiskt område med skog och mark. Det finns en rutt som kallas "The Connecticut Wine Trail" som tar dig till 25 olika vingårdar från dörr till dörr där du kan prova många prisbelönta viner samt lagrade ostar och andra lokala rätter. I samma anda finns även "The Connecticut Beer Trail" som tar dig runt på några av de utmärkta mikrobryggerier som gör Connecticut till ett känt namn inom ölvärlden. Statens huvudstad Hartford är hem till USA:s äldsta konstmuseum, Wadsworth Atheneum, och även huset där Mark Twain bodde och skrev klassikern Tom Sawyers äventyr och Huckleberry Finn.

Oavsett vad du har för intressen är så kommer den revolutionära staten Connecticut ha någonting som kan förtrolla di med, och allt detta är inom några av USA:s lugnaste och mysigaste naturmiljöer. Med Alamos biluthyrning i Connecticut kan du fördjupa dig i dess New England charm på dina egna villkor.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA