Hyrbil Daytona Beach Flygplats

Ytterligare förare gratis med din Daytona Beach Flygplats biluthyrning

Daytona Beach, Florida

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Daytona Beach Flygplats på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Daytona Beach Flygplats är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Om du har minsta intresse av motorer och racing är det svårt att motstå lockelsen att besöka Floridas motor-Mecka, Daytona Beach. Här föddes NASCAR-racing och det lika berömda Daytona 500. 

Om du reser med vänner eller familj som inte delar ditt intresse för fart kan det vara ett bra alternativ att hyra bil i Daytona så tidigt som möjligt. På så vis kan ni alla utforska och njuta av de sevärdheter som staden har att erbjuda. Se bara till att ta det lugnt när du kör! Den lokala polisen är väl medveten om stadens rykte och kommer att agera snabbt för att sätta stopp för all hobbyracing.

Daytona Beach är känt för att attrahera folk som vill ha kul, och mängden besökare femdubblas under s.k. Speed Weeks, och upp till fem miljoner motorcyklister besöker staden varje år under Bike Week. Glöm bara inte att det fortfarande finns gott om andra saker att göra för dem som inte gillar bullret av motorer.

Ett perfekt exempel är själva stranden. Den var en gång stadens racingbana men är nu en oerhört populär sandstrand där böljande blågröna vågor sveper fram och tillbaka. En aktivitet som barnen skulle kunna gilla är Daytona Lagoon, som är en vattenpark på flera våningar och som innefattar saker som klätterväggar, pooler med vågor, flytringar, laserdome och go-kart. Det finns till och med en skumkanon och en vulkan som får utbrott!

Få ut så mycket som möjligt av din hyrbil genom att åka på en 9 km lång resa från Daytona Beach till svindelframkallande Ponce de Leon Inlet Lighthouse. Du kommer snabbt att upptäcka att du andast häftigare och ditt hjärta dunkar snabbare, men detta 53 meter höga torn från artonhundratalet är inte bara bra för konditionen, utan har även härlig utsikt över hela Atlanten. Det är dessutom delstatens högsta fyr och har hela 203 trappsteg.

Men motorentusiaster måste också få ha kul i Daytona Beach. Utnyttja vartenda öre som du lagt på din hyrbil genom att köra till världens kändaste racingbana, Daytona International Speedway. Om du besöker i februari kan det vara svårt att få tag på biljetter eftersom biljettpriserna skjuter i höjden när det är dags för det årliga racereventet Daytona 500. De dagar banan inte används kan du vandra genom de kolossala läktarna helt gratis, eller ta en tur med spårvagn för att ta en grundlig titt på den berömda banan, komplett med pit-stops och andra hemligheter.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA