Hyrbil Fort Lauderdale Flygplats

Ytterligare förare gratis med din Fort Lauderdale International Flygplats biluthyrning

Fort Lauderdale, Florida

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Fort Lauderdale International Flygplats på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Fort Lauderdale International Flygplats är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Många har fått intrycket att Fort Lauderdale är USA:s version av Magaluf, fullt med bråkiga ungdomar som festar och väsnas, men nu är det dags att tänka om! De har lagt mycket tid och arbete under de senaste åren på att ändra sin image och vilka människor de vill locka. Numera är det en mognare turistgrupp som gäller. Glöm supfester och shots i baren, nu är det mer sannolikt att du kommer se Gin & Tonics och martinis i de mer sofistikerad besökarnas händer. Unga spänningssökare kan fortfarande ha roligt i stadens alla barer och nattklubbar men den allmänna atmosfären har förfinats blivit mer avslappnad.

För att få ut så mycket som möjligt av ditt besök är det bäst att hyra en bil i Fort Lauderdale. På så sätt får du friheten att besöka sevärdheter i din egen takt. Det finns sevärdheter i överflöd, vita stränder, turkost hav, strandpromenader kantade av palmer, strålande solsken och underbara restauranger gör att du aldrig vill lämna Fort Lauderdale, förutom för en förtrollande promenad längs böljande New River såklart.

Få ut det mesta av din Alamo hyrbil med ett besök till spektakulära Las Olas Riverfront. Dess köpcentrum ur fullsmockat med restauranger, butiker och underhållning. Härifrån kan du också ge dig ut på kryssningar över floden.

För dem som gillar lite äventyr är en tur med träskbåt i Everglades ett absolut måste. Du kommer att få träffa på alligatorer och kanske till och med ta med en bild hem av dig och en magnifika bestarna. Detta är den typ av aktivitet som nås bäst med bil så du kommer utan tvekan vara tacksam för att du bokade en hyrbil. Hela centrala Florida Everglades består av 4,200 tunnland skyddade floder, träsk och kärr som du kan nå efter en halvtimmes bilresa från Orlando. Varför inte ta en tur till Fort Lauderdale Beach Park och hoppa ombord på en fantastisk 12 meter lång båt med glasbotten? Här kan du åka på en kryssning längs kusten och sedan ut till havs för att prova på snorkling runt naturliga korallrev. Du behöver inte ens dyka djupt för att utforska dessa rev, de ligger bara 10 till 20 meter under vattenytan och kryllar av marint liv.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA