Hyrbil Miami

Ytterligare förare gratis med din Miami biluthyrning

Miami, Florida

Dela körupplevelsen med vårt specialerbjudande om en gratis extra förare i Miami.

För utmärkta biluthyrningserbjudanden i Miami ska du välja Alamo. Alamo erbjuder problemfria, billiga hyrbilspaket med ett brett utbud av aktuella bilar och du kan boka online innan du flyger ut från Storbritannien.

För soldyrkare ivriga att insupa Floridas solstrålar – varför inte köra längs en av Miamis vackra stränder? Mid Beach, mer känd som Miami Beach ligger vid kusten mellan de 23:e och 63:e gatorna. South Beach nås genom att köra längs den 23:e gatan och North Beach genom att ta den 63:e. 

Med hjälp av en av våra hyrbilar från Alamo finns det en hel stad att upptäcka. Du bör inte ha några problem att hitta i Miami eftersom stadens gator är placerade i ett rutnät, vilket gör dem lätta att navigera.

Det finns mycket mer i denna stad än stränderna: på 152:e gatan ligger Floridas äldsta och största zoo – Zoo Miami – där besökare kan se mer än 1 200 djur.

För dem som vill njuta av en picknick eller bada – ta en bilresa till Oleka State Recreation Park där det finns något för hela familjen. Familjer kan ro ut till en av mangroveöarna eller barnen kan roa sig på lekplatser.

På en annan plats i Miami finns Venetian Pool på DeSoto Boulevard. Ett f.d. kalkbrott som förvandlades till en pool, komplett med vattenfall, under 1920-talet. Det finns ett område reserverat för barn, så du behöver inte oroa dig för deras säkerhet.

Miami har också några utmärkta museer. På Stanford Drive ligger Lowe Art Museum, där det finns skulpturer och keramik som går tillbaka århundraden. De Vizcaya Museum and Gardens ligger på Biscayne Bay och inkluderar ett imponerande hus, packat med konstverk och möbler och en vacker trädgård på tio tunnland.

Det finns massor att göra, se och njuta av i Miami och det bästa sättet att uppleva allt är genom att hyra en bil från Alamo. Du kan dra nytta av utmärkta biluthyrningserbjudanden i Miami genom att fylla i formuläret på denna sida.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA