Hyrbil St Petersburg

Ytterligare förare gratis med din St Petersburg biluthyrning

St. Petersburg, Florida

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i St Petersburg International Flygplats på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i St Petersburg International Flygplats är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Detta är flygplatsen du kommer att landa på när du besöker staternas Sankt Petersburg (eller "St Pete" som lokalbefolkningen vill kalla det) och Clearwater. Tillsammans med Tampa utgör de regionen känd som "Tampa Bay Area" i Florida.

Om du vill få ut det bästa av den här delen av Florida är det bästa alternativet att ordna en hyrbil. Det är bra att egna hjul att resa på när man vill se de underbara sevärdheter och attraktioner som Florida har att erbjuda.

Fallet råkar vara att båda städerna har fått ett lite dåligt rykte genom åren, vilket tack och lov håller på att förändras till det bättre. Clearwater undveks ofta för sin ganska stagnerade 1950-stil och för det faktum att det blev hem till Scientologikyrkan. S:t Petersburg å andra sidan fick dåligt rykte på grund av sin udda kombination av högljudda fester och tråkiga pensionat.

Lokalbefolkningen i Clearwater är mycket kluven över samlingen av scientologer i staden och de flesta vill inte att den ska definieras av deras excentriska sätt. Liksom Tampa har Clearwater och dess härliga stränder det avundsvärda rekordet av 361 dagar per år av kontinuerligt solsken (kolla upp det i Guinness rekordbok).

Strandområdet är ovanligt livligt, särskilt under sommarmånaderna när det fylls med soldyrkande familjer och studenter. Stränderna är välsignade med vit sand och härligt turkost hav som helt enkelt bönfaller dig att hoppa i och ta ett dopp. Stranden är fullspäckad med livliga barer, hotell och små hyddor som säljer mellanmål. Dessa finns speciellt i närheten av det område som kallas Pier 60. Varje kväll när solen går ner firas dagens slut på Pier 60 med en veritabel karneval av musiker, trollkarlar och andra underhållare.

Om du föredrar en lugnare och mindre folkrik strand att ta det lugnt på bör du prova familjevänliga 65-acre Sand Key Park and Beach (men ta med egen lunch - några snacks finns inte att hämta här).

Ett av de bästa sätten att se det naturliga vackra S:t Petersburg är att ta den förtrollande S:t Petersburg Segway Nature Tour. Detta är en guidad tur med en kunnig guide och en liten grupp besökare som får se områdets naturskatter. Blicka ut över manater och delfiner i det glittrande havet när du rör dig längs Tampa Bay och njut av flamingos, dammar med koi och mängder av orkidéer i exotiska Sunken Gardens.

Den hyrbil du fixade i början av din vistelse kommer att vara värd vartenda öre.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA