Hyrbil Georgia

Ytterligare förare gratis med din Georgien biluthyrning

Athens, Georgia

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Georgien på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Georgien är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Oavsett om du landar på Savannah International Airport i den östra delen av staten eller Columbus Metropolitan Airport i väst kommer Alamo vänta på dig med din hyrbil. Bokningen är enkel och alla bilar från vår flotta av moderna och tillförlitliga fordon kan ta dig vart du vill i Georgia. Detta är verkligen den mest pålitliga och prisvärda biluthyrningen i Georgia så du kan vara lugn och njuta av avkopplande semester i denna vackra delstat.

Söderns prakt

Staden Savannah är känd som "Värdinnan i söder" och lockar miljontals besökare varje år som vandrar mellan de historiska byggnaderna och dess eleganta viktorianska arkitektur. 

När man promenerar genom torg och gröna parker i Savannah Historic District är det som att ta en resa tillbaka i tiden. I sydvästra Georgia ligger Pebble Hill Plantation som fångar storheten av Antebellum-eran med sin ståtliga arkitektur. Området resonerar med lugn och ro medan huvudbyggnaden används som ett omfattande museum.

Golf

Om golf är din passion är Georgia rätt plats att vara på. En bit ner längs kusten från Savannah finns två golfbanor i världsklass, de ligger på Sea Island tillsammans med lyxiga hotell och många andra attraktioner. Den 3200 hektar stora Stone Mountain Park ligger bara en kort bilresa från Atlanta och inkluderar en skulpturpark, två golfbanor, vandringsleder och många andra utomhusaktiviteter i en fantastisk naturmiljö. Jekyll Island, som var en tillflyktsort för de superrika under kriget är nu också öppen för alla och har även en spektakulär golfbana bland sina många sevärdheter.

Körning

Med din hyrbil kommer du kunna dra nytta av den öppna vägen för att se så mycket av naturen som möjligt. Route 76 genom Chattahoochee-Oconee National Forest är statens bästa biltur då man kan se den alpina byn Helen och underbar utsikt över naturen. Skogen erbjuder också en mängd utomhusaktiviteter, inklusive ridning, vandring, paddling och fiske.

Om du återvänder till Atlanta kan du utforska Martin Luther King Jr National Site, som är den ikoniska ledarens födelseplats. Där finns Ebenezer Baptist Church som låter dig återuppleva Kings mest kraftfulla predikningar och slutligen se hans grav på en ö av tegel. En annan sevärdhet är stadens Georgia Aquarium som är det största i världen och detta är bara ett av många skäl till varför man bör utforska Georgia till fullo.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA