Hyrbil Idaho

Ytterligare förare gratis med din Idaho biluthyrning

Idaho

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Idaho på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Idaho är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Idaho är verklig pionjärmark, med mäktiga berg och den vida vildmarken i norr, en hel del egen inhemsk kultur (mer sofistikerat än det låter) och många attraktioner undangömda i de befolkade delarna av böljande landskap och sydstäder. Det fantastiska landskapet är en perfekt miljö för vandring och mountainbike-turer, och om du älskar att campa finns det massor av möjligheter för backpacking och forsränning.

Ett par riktiga pärlor i "The Gem state" är den lilla skidorten Sun Valley, och staden Boise. Om du är en aktiv person kan du njuta av intensiv skidåkning hela dagen, följt av varmt spa, fina restauranger och lyxiga rum på hotellen i Sun Valley. Alternativt, om du föredrar att uppleva konst, se levande teater eller musik, eller bara ta in atmosfären av en kultur som är lik-men-olik din egen, är Boise en hip stad att tillbringa tid i, vars mat och underhållning kan konkurrera med mycket större, mer kända platser.

Biluthyrning i Idaho

Idaho innebär inte en kompakt semester där varje attraktion ligger inom gångavstånd. Snarare tvärtom faktiskt, så du kommer att upptäcka vid ankomsten att det är bäst att ha ett eget fordon. Detta gör att du får se en större mångfald av landskapet, människorna och det totala turistutbudet i denna delstat. På ett sätt är det Idahos mångfald som gör delstaten så tilltalande.

De mest befolkade områdena finns i söder, där marken är mycket mer lämplig för utveckling och jordbruk. Det finns även en del mycket bra bergsbyar och städer i norr, om du är mer intresserad av en aktiv semester, och boende finns att hitta mycket enkelt och till bra pris om du inte redan har bokat någonstans.

Du kan enkelt plocka upp en hyrbil – och för denna delstat kan det vara en bra idé att välja en SUV – antingen på Idaho Falls Regional Airport, eller Boise Airport för bekvämlighet, och med ditt hyrda fordon kan du ta dig tid att verkligen se delstaten i sin helhet; bergen för ett par dagar, kanske en promenad genom det vulkaniska område som kallas Månkrater-parken och sedan åka tillbaka till civilisationen för att se en show eller bara för att kolla in nattlivet.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA