Hyrbil San Francisco

Ytterligare förare gratis med din San Francisco biluthyrning

Golden Gate-bron i San Francisco, Kalifornien

Dela körupplevelsen med vårt specialerbjudande om en gratis extra förare från San Francisco Convention Centre.

Besökare till San Francisco kan hämta en hyrbil från Alamo vid stadens SFO Convention Centre. Alamo erbjuder ett fantastiskt utbud av billiga hyrbilar med våra utmärkta paketerbjudanden, inklusive en extra förare helt gratis. Vi erbjuder också ett brett utbud av aktuella fordon att välja mellan.

Ett av de mest kända landmärkena i San Francisco är Golden Gate-bron, och du kan ge dig själv och resten av ditt resesällskap ett minne för livet genom att köra över den. En annan intressant plats att köra till medan du är i staden är Fisherman's Wharf som är en stor turistattraktion med mer än tio miljoner besökare varje år. 

Fisherman's Wharf erbjuder underbar utsikt över bukten och ståtar med museer och souvenirbutiker, därtill kommer du att njuta av att äta i områdets skaldjursrestauranger. 

Andra platser du kanske frestas att hoppa i bilen och besöka är Bay Area Discovery Museum, Six Flags Discovery Museum och Santa Cruz Beach Boardwalk. 

Du kan lätt spendera en hel dag på Santa Cruz Boardwalk, som ligger halvvägs mellan San Francisco och Monterey. När du ser Giant Dipper, en berg- och dalbana i trä som byggdes i mitten av 1920-talet, kommer du definitivt att bli glad att du tog dig dit i din hyrbil från Alamo. Vid en annan plats på Boardwalken finns en Looff-karusell som uppfördes i början av 1900-talet. 

Väl tillbaka i staden kan du bila vidare till Embarcadero vid vattnet och ta en titt runt Pier 39 – ett myller av butiker där du kan köpa souvenirer samt snacks och få en underbar utsikt över San Francisco Bay. 

Om du vill lära dig något om stadens sjöfartshistoria kan du sedan ta en tur till San Francisco Maritime National Historical Park, där du kan inspektera fartyg från 1800-talet.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA