Hyrbil Kansas

Ytterligare förare gratis med din Kansas biluthyrning

Landsväg i Kansas

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Kansas på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Kansas är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Att besöka delstaten Kansas kommer definitivt att bli en semester att minnas, men för att ta dig runt kommer du att behöva en bil. Det är långa sträckor att korsa mellan olika tätorter och attraktioner, och kollektivtrafiken utanför stadens gränser är minimal. Så för biluthyrning i Kansas, se inte längre än till Alamo, som har ett stort utbud av moderna fordon som väntar vid ankomsten till Wichita Airport. Boka enkelt online för en bekymmersfri upphämtning, och ge dig ut för att utforska hjärtat av Amerika.

Wichita

Det finns mycket att se i Wichita själv, inklusive Botanica: Wichita Gardens, som innehåller 24 olika tematrädgårdar. Old Cowtown Museum återskapar Wichitas förflutna som vilda västern, med över sextio historiska byggnader på 23 hektar mark, medan Mid-America All-Indian Center är tillägnad konst, historia och kultur hos Amerikas ursprungsbefolkning, särskilt Plains-indianerna som ursprungligen befolkade delstaten. Kansas Aviation Museum firar Wichitas historia som tidigare Världens Lufthuvudstad.

Den Gamla Västern

Alla med ett intresse för Gamla Västerns historia, eller en förkärlek till Westernböcker och -filmer, kommer att vara i sitt rätta element i Kansas. Med en hyrbil från Alamo kan du köra i spåren av många av de gamla lederna, såsom Chisholm-leden längs vilken boskap föstes från San Antonio i Texas till Abilene i Kansas. Andra historiska leder inkluderar de som kartlades av upptäcktsresandena Lewis och Clark, Ponnyexpressen, och Santa Fe-leden från Franklin, Missouri till Santa Fe, Mexico.

Nära Santa Fe-leden och 24 mil väster om Wichita ligger den mest kända Western-staden av alla, Dodge City, där många museer och sevärdheter kan visa upp stadens berömda förflutna. Boot Hill Museum och kyrkogården är ett måste för att återbesöka Wyatt Earps och Doc Hollidays glansdagar.

Från Oz och vidare

Oz Museum i Wamego hyllar Kansas andra stora berömmelse, Frank L Baums böcker om Trollkarlen från Oz, och den efterföljande filmen med Judy Garland som Dorothy i huvudrollen. Sju mil väster om Topeka kan Wamego nås från norr eller söder via K-99 State Highway, som har smeknamnet "Vägen till Oz." Närmare Wichita hittar du både amerikanska och ryska föremål från rymdutforskningens guldålder, i Kansas Cosmosphere and Space Center i Hutchinson.

Hur du än väljer att spendera din tid i Kansas är Alamo biluthyrning det enklaste och mest pålitliga sättet att hitta din egen personliga Yellow Brick Road.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA