Hyrbil Kentucky

Ytterligare förare gratis med din Kentucky biluthyrning

Väg i Kentucky

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Kentucky på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Kentucky är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Kentucky är en balansens delstat; den har allt, och är mycket lågmäld, så även om du kanske måste leta lite efter de spännande höjdpunkterna för semestern kommer det verkligen inte att vara någon stor ansträngning att spåra upp dem.

Kentuckys städer, såsom Louisville och Covington, har en hel del charm, historia och kultur som du verkligen inte får missa om du vill ha en stor bit av Kentucky-kakan (eller snarare, Kentucky-barbecuen). Här hittar du museer, historiska byggnader och bra ställen att äta på; frikostigt och billigt, så du kan fylla din tallrik till bredden och komma tillbaka för mer om du tror att du kan orka det!

Dessutom, om du vill åka runt och se landskapet på egen hand, så ligger Appalachernas fot bara ett stenkast från var du än är, och när du har fotvandrat här kan du mycket väl ha svårt att nöja dig med något annat!

Biluthyrning i Kentucky

Kentucky är till stor del landsbygd och natur, vilket innebär att din egen privata bil är ett måste, särskilt om du är intresserad av en mer aktiv typ av semester eller vill utöva specialintressen. När du har hämtat upp den kan du ta dig över till Mammoth Cave, officiellt det längsta grottsystemet i världen, djupt under böljande jordbruksmark, eller till och med kolla in Kentuckys bourbon-destillerier, som är världsberömda av en anledning. Faktum är att om whisky och bourbon är din grej, kan du följa Bourbon-leden hela vägen genom delstaten för mycket njutning och många destillerier.

Bluegrassmusik är en sak som är säker i Bluegrass-staten, så välj inte bara de största barerna och kedjorna när du är i städerna; de små kör ofta en del riktigt dansinspirerande kvällar med livemusik som inte bör missas.

Du kan enkelt hyra en bil på Louisville International Airport för att få en bil och påbörja din semester med god aptit på livet och frihet, och allt det som gör icke-paketresor till en riktig glädje.

Om du besöker Kentucky under senvåren äger Kentucky-Derbyt rum runt slutet av april, med tävlingsbanor på Churchill Downs och nära Lexington, och det är ett bra tillfälle att få se en hel del hästar i sitt esse, och för att absorbera den entusiastiska atmosfären. Om du gillar att slå sällskap med hästar finns det några mycket välskötta stall över hela delstaten där du kan hyra en häst för en dag och ta en ridtur att minnas.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA