Hyrbil Maine

Ytterligare förare gratis med din Maine biluthyrning

Augusta, Maine

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Maine på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Maine är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.  

Delstaten Maine i New England är känd för sin natur; från dess klippiga kust till sina böljande kullar och mäktiga berg, täta skogar och attraktiva floder. Det är ett centrum för skidåkning och snowboard på vintern, men Maine erbjuder även roliga utomhusaktiviteter året runt, samt möjligheter för att bara beundra dess hisnande vackra natur. För enkel och effektiv biluthyrning i Maine, har Alamo depåer på både Portland International Airport och Bangor International Airport. Att hämta upp en av Alamos moderna, tillförlitliga bilar kunde inte vara enklare, speciellt om du har bokat online. Därifrån är du på god väg att utforska allt som Maine har att erbjuda.

Portland

Den vänliga, pittoreska staden Portland har mycket att se och göra, och det historiska gamla hamndistriktet och konstdistriktet bör vara högst upp på listan när du kollar in stadens museer, parker och historiska byggnader. Portland är också ett bra ställe att äta på, och är känt för sin bondemarknad och restauranger som fokuserar på lokal och ekologisk mat. Vegetarianer har ett bredare utbud än i många amerikanska delstater, men Portland – och Maine i allmänhet – är mest känt för sina fisk- och skaldjursrätter, särskilt den berömda Mainehummern. Oavsett om du äter den i en hummerrulle, grillad i en "lobster bake", eller köper den färsk från marknaden för att förbereda själv, så kan du inte uppleva Maine utan att äta vad många anser vara den bästa hummern i världen.

Acadia Nationalpark

Om du anländer i Bangor är det bara en kort bilresa på väg 1A till Ellsworth och därifrån på Route 3 till Acadia Nationalpark, som upptar större delen av Mount Desert Island. Den totala resan är ca 8 mil; från Portland är det en längre resa på ca 26 mil – ta Interstate 95 innan du tar in på Route 3 vid Augusta. Resan är verkligen värd det dock, med spektakulär natur spridd över 47,000 hektar med berg, sjöar, stränder, skogar som du kan beundra samt prova på alla slags utomhusaktiviteter på vägen.

Fyrarnas Stat

Det är inte för intet som Maine kallas Fyrarnas stat, och du kan göra tråkigare saker än att använda din hyrda bil för att besöka alla 65 historiska fyrar längs Atlantkusten. Du bör också ta in delstatens många familjevänliga sandstränder längs den södra kusten, eller de mer natursköna och avskilda vikarna längre norrut. Och om du campar eller vistas i en av de många pittoreska städerna längs vägen kommer du vara glad över din säkra och pålitlig hyrbil från Alamo.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA