Hyrbil Michigan

Ytterligare förare gratis med din Michigan biluthyrning

Detroit, Michigan

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Michigan på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Michigan är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Michigans skiftande natur är till stor del okänd och oförstörd. Trots att den är känd som ett industriområde har i denna stora delstat i själva verket några av de mest hisnande landsbygdslandskapen i Amerika, med allt från stränder och sjöar till skogar, berg och öar. Michigan består av två halvöar, åtskilda av Mackinacsundet som ansluter Lake Huron till Lake Michigan. Mackinac Bridge korsar sundet, men i Michigan är du aldrig långt från en av de stora sjöarna och delstaten är känd för sina många vattensporter. Den mer glesbefolkade Övre Halvön är täckt av skogsmark och berg i väster med Porcupinebergen och Huronbergen som utmärker sig.

En sak är säker och det är att du behöver en pålitlig och effektiv hyrbil för att ta dig runt. Alamo har depåer på Detroit Metropolitan Airport, Grand Rapids International Airport, Kalamazoo International Airport och Flint Bishop International Airport. Så oavsett var du väljer att starta din Michigansemester kommer de att stå redo och vänta med en flotta av moderna, bekväma fordon till ditt förfogande.

Detroit

Detroit är den amerikanska bilindustrins hemstad, så Henry Ford Museum är värt ett besök för sin makalösa samling av Americana – inte bara bilrelaterat, men också ett häpnadsväckande urval av artefakter från alla hörn av amerikansk historia. Detroit Institute of Arts och Charles H Wright Museum of African American History är bland de många andra museer och gallerier som gör Detroit till ett osannolikt kulturcentrum.

The Great Lakes Circle Tour

Det finns två stora natursköna körleder runt Michigans stora sjöar, Lake Michigan Circle Tour och Lake Superior Circle Tour. Staden Muskegon vid Lake Michigans strand ser ut över 4 mil av sandstränder, och de närliggande statliga parkerna och historiska platserna är alla väl värda att utforska. Michigans största nöjespark Michigan’s Adventure är också till ditt förfogande, med mer än 53 åkattraktioner erbjudna, inklusive den berömda Thundercoaster. Från Lake Superiors strand kan du ta en färja till Isle Royale Nationalpark för att uppleva 518 kvadratkilometer av skog, sjöar och vilda djur; naturen i sin renaste form.

Michigan har så mycket mer att erbjuda än vad du ser vid första ögonkastet, så det är tur att du har en säker, pålitlig hyrbil som du kan utforska det hela med. The Great Lake State väntar, det är bara att dyka i!

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA