Hyrbil Minnesota

Ytterligare förare gratis med din Minnesota biluthyrning

Minneapolis, Minnesota

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Minnesota på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Minnesota är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Om du söker en semester där lokalbefolkningen är härlig och trevlig, landskapet inspirerande och vackert där du och din familj kan ha massor av friluftsliv, varvat med besök på imponerande köpcentrum och utmärkta, prisvärda restauranger är Minnesota den amerikanska delstaten för dig.

Delstaten sägs ha 10,000 sjöar, men Minnesota har också några betydande städer där du kan få verkligt prisvärda hotellrum, enorma portioner mat och bra underhållning. Oavsett om du föredrar konstgallerier, såsom Walker Art Center i Minneapolis, eller levande musik och shopping, har tvillingstäderna Minneapolis-St. Paul massor av saker du kan se och göra.

Å andra sidan, om paddling genom hundratals kilometer av vattendrag, eller vandring och cykling tilltalar dig mer kan du i princip ha kanoten och äta den med. Minnesotas Boundary Waters består av nära 200 mil sjöar och vattendrag och du kan till och med se Mississippis källa i Itasca State Park.

En sak är säker när det gäller Minnesota; det är mycket lättare att ta sig till alla platser av betydelse med ditt eget privata fordon. Att köra bil är viktigt om man vill kunna besöka de statliga parkerna och se landsbygden, och du kommer att se att det är mycket lättare att ta sig runt i städerna om du kör. Minnesota får en hel del snö under vintermånaderna, vilket gör delstaten till en utmärkt idé för en skotersemester, och med över 3000 mil av noggrant underhållna skoterleder är det väl förberett för denna typ av äventyr. Om du planerar att komma på vintersemester, är det en bra idé att se till att du känner dig bekväm med att köra på vinterväglag.

Om du föredrar att ha någon dag då du inte gör något särskilt aktivt, ståtar Minnesota med det största slutna köpcentret i USA: Mall of America, och i den lilla staden Apple Valley finns massor av vilda djur på Minnesota Zoo, ett bra ställe för barnfamiljer. Det finns inget utrymme för tristess i Minnesota oavsett vilken sorts semester du hade i åtanke.

Hyrbil i Minnesota

Du kan hyra en bil för din resa från Hubert Humphreyterminalen på Minnesota-St. Paul International Airport, liksom från Duluth International Airport, så det spelar ingen roll var du kommer in i delstaten, det är lika enkelt på vardera flygplats.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA