Hyrbil Mississippi

Ytterligare förare gratis med din Mississippi biluthyrning

Jackson, Mississippi

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Mississippi på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Mississippi är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Ett enkelt sätt att genomföra en resa till sömniga Mississippi är helt enkelt att följa floden som gett delstaten sitt namn. Även om Mississippifloden rinner genom hela USA från norr till söder, är det här som den verkligen ger en speciell känsla till en delstat. Du finner inget slut på underhållningen på själva floden, i form av flytande kasinon och även ett och annat hotell, och det finns så många historiska städer i nyklassicistisk antebellum-stil (som betyder "före kriget", dvs byggda före inbördeskriget) att man knappt vet var man ska titta först.

Biluthyrning i Mississippi

Mississippi är en sådan dold pärla att du kommer att finna att det enda sättet att resa är i en privat bil. På så sätt kommer du att kunna utforska efter eget sinne och du kan köra så mycket längre och utanför allfartsvägarna om du känner för det.

Mississippis historia har varit av stor vikt genom åren – delstaten spelade en avgörande roll i slavhandeln, med sina bomullsplantager, och en lika viktig roll under 20-talet för medborgarrättsrörelsen. Det finns några utmärkta centra för kultur i Jackson, delstatens huvudstad, där du kan lära dig mer om den roll som denna delstat i den djupa södern har spelat. 

Den hade också en mycket stark position i inbördeskriget, och det finns många slagfält att besöka, liksom den militära nationalparken vid Vicksburg, och flera indianreservat. Allt tål att tänkas på, och är intressant vare sig du är gammal eller ung.

Om du vill ha lite lugn tid på stranden så finns det några härliga områden längs Gulfkusten i Mississippis sydligaste del, perfekt för långa promenader för att absorbera idel sand och hav.

Hyra bil i Mississippi

Att hyra bil är enkelt och lätt på Jackson Municipal Airport, och så fort du tar dina hjul i besittning kan semestern börja! Följ Great River Road uppför floden för att se vackra landskap och för att få en riktig känsla för obygden, eller följ Mississippi Blues-leden om du gillar levande musik.

Mat och boende är riktigt prisvärt, och du får din tallrik rågad med Deep South-smak i form av stekt kyckling på sydstatsvis (originalet!), grillade räkor och läckra tillbehör. Om du älskar scones, håll utkik efter dem även här - i Mississippi så kallas de biscuits.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA