Hyrbil New Hampshire

Ytterligare förare gratis med din New Hampshire biluthyrning

Mount Washington, New Hampshire

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i New Hampshire på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i New Hampshire är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

"The Granite State" – Granitens delstat – lockar en stor mängd besökare varje år. Om du hoppas att kunna besöka sjöarna, njuta av höstfärgerna eller utöva vintersporter under ditt besök i USA, erbjuder Alamo billig och effektiv biluthyrning, med upphämtnings- och avlämningsplats på Manchester Airport.

Alamo är en av de största leverantörerna av hyrbilar för semester i USA. Vår högsta prioritet är att tillgodose behoven hos våra kunder, oavsett om det är något så litet som en GPS för att hitta vägen, eller något så viktigt som råd om vinterdäck. Vi strävar efter att göra våra bokningstjänster och incheckningar så enkla och bekväma som möjligt och använder våra affärspartners för att ta fram de bästa möjliga erbjudandena. Vi vet att förseningar kan förstöra sinnesfriden när man reser så om du ger oss flightnummer för din bokning kommer vi se till att ha bilen klar även om ditt plan kommer in sent.

New Hampshire är känd som Granitens Delstat på grund av dess dramatiska klippformationer och stenbrott: det är inte förvånande att delstaten har östkustens bästa skidåkning. För att nå Vita Bergen som sträcker sig upp i den norra änden av delstaten, kan du ta Interstate 93 från Manchester Airport: den tar dig igenom New Hampshires huvudstad, Concord, innan den delar sig österut och anknyter till Route 16. Från Route 16 utgår den berömda Mount Washington Auto Road upp till den högsta toppen i området. Kör du hela vägen upp till toppen så har du förtjänat en bildekal att ta med tillbaka hem.

New Hampshire är också en populär sommardestination, och med en bil kan du nå och utforska White Mountains National Forest, som förbinder Vermonts och Maines delar av Appalacher-leden, en populär plats för sjöstugesemester. Det finns även en tre mil lång kuststräcka i sydöstra hörnet av delstaten, inklusive Hampton Beach.

Hösten är en vacker tid att besöka New Hampshire, eftersom vägarna kantas av spektakulära höstfärger. Det finns ingen moms i New Hampshire, så du kanske vill kombinera lövverks-sightseeing med en tur till New Hampshire Mall i Manchester för att dra nytta av priserna.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA