Hyrbil New Jersey

Ytterligare förare gratis med din New Jersey biluthyrning

The Helix, New Jersey

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i New Jersey på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i New Jersey är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

New Jersey blir ofta orättvist förbisedd som New Yorks fattiga kusin, men "The Garden State", Trädgårdarnas Delstat, har mycket att rekommendera, särskilt om du kör bil. Om du landar på Newark Airport kommer du inte hitta bättre biluthyrning än Alamo, som har en omfattande flotta av modernt utrustade, tillförlitliga bilar att välja från. Boka enkelt online för att börja din roadtrip genom New Jersey.

Mountain Creek

Vernon’s Mountain Creek ligger i den nordöstra Gateway-regionen av delstaten och ståtar med en hyllad skidort, delstatens största vattenpark och Diablo Freeride mountainbike-park. Inte långt därifrån ligger Crystal Springs Golf Resort där du kan koppla av på en av USA: s mest natursköna banor. Jersey City själv ligger också i den nordöstra regionen, där du kan ta en färja till Ellis Island och Frihetsgudinnan från Jersey City Liberty State Park.

Jersey Shore

Gör det mesta av din hyrbil med en bilresa ned Jersey Shore. Du kan börja med att besöka berömda Sandy Hook Lighthouse i Gateway National Recreation Area där parkväktare erbjuder gratis dagliga turer i USA: s äldsta fungerande fyr. Ta sedan riktning söderut till Asbury Park, förevigad i sång av Bruce Springsteen, och där du fortfarande kan njuta av en aktiv musik- och konstscen. Upplev kontrasten mellan detta och den ståtliga viktorianska elegansen hos Ocean Grove innan du åker vidare till Seaside Heights, platsen för MTV:s dokusåpa Jersey Shore, och känd för sitt livliga nattliv, stränder och äventyrsbad.

Nästa stopp är Atlantic City, känd för sina glamorösa temacasinon längs strandpromenaden och småbåtshamnen, och även för sin strand, köpcentra och idrottsattraktioner. Därifrån kan du gärna fortsätta ner till de familjevänliga småstäderna vid stranden som kollektivt kallas Wildwoods, med tre pirer som kan skryta med fler åkturer än Disneyland. Avsluta sedan med en avkopplande semester i Cape May, landets äldsta badort, med dess fantastiska viktorianska arkitektur och en av USA:s bästa stränder.

Inlandet

När du åker mot inlandet finner du New Jersey Motorsports Track vid Millville, som utlovar högoktanigt kul för hela familjen, med go-kart för barnen plus ett välfyllt klubbhus för de vuxna att varva ner i. Oavsett om du vill njuta av stränderna eller det tungt trädbevuxna och bergiga nordvästra landskapet, eller vill undersöka New Jersey-delen av Delaware Valley gör Alamos effektiva och prisvärda biluthyrning det hela möjligt.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA