Hyrbil New Mexico

Ytterligare förare gratis med din New Mexico biluthyrning

Landsväg i New Mexico

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i New Mexico på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i New Mexico är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

New Mexico, den femte största delstaten i USA, kallar sig Förtrollningens Delstat och det finns ingen tvekan om att besökarna kommer att vilja börja utforska dess dramatiska landskap och rika historia så snart de har landat på Albuquerque International Airport. Med så mycket att se i New Mexico, är bilhyrning ett måste, så gör Alamos upphämtnings- och avlämningsplats till ditt allra första stopp innan du åker vidare.

Alamos prioritet är att uppfylla våra kunders behov, oavsett om det är något så litet som en GPS för att finna vägen, eller något så viktigt som råd om delstatens trafikregler. Vi samarbetar med flygbolag, resebyråer och researrangörer för att ta fram de bästa möjliga erbjudandena, så att du får ett bekvämt och kostnadseffektivt alternativ för din semester.

New Mexico har ett starkt arv efter ursprungsbefolkningen och är hem till stammarna Najavo, Puebloan och Apache. Efter att ha koloniserats av spanjorerna har delstaten också ett starkt spanskt arv och är van vid att vara känd som Nya Spanien, även om den döptes New Mexico när den vann självständighet 1821. Det finns ingen brist på museer som visar upp delstatens historia. Många av dem, bland annat färgglada Museum of International Folk Art, New Mexico History Museum och Palace of the Governors, finns i Santa Fe, 10 mil nordost om Albuquerque.

Medan du är upp i norra änden av New Mexico ger hyrbilen dig möjlighet att köra över den vackra bron över Rio Grande, med sina dramatiska vyer. Sangre de Cristo-bergen, en mindre del av den sydligaste änden av Klippiga bergen, sträcker ut sig öster om Rio Grande, som går genom några av New Mexicos berömda nationalskogar, populära centra för vandring, camping, klättring, och även Pecos Vildmarker. Detta märkliga namn, som ordagrant betyder "Kristi blod", tillskrivs ofta bergens rosiga skimmer vid soluppgång och solnedgång.

I den södra delen av delstaten övergår landskapet i slätter och mesas – platåberg – rik på ökenflora- och fauna, skyddade som en serie nationalparker. Du kan ägna dagar åt djupdykning i landskapet, kultur och nöjen, men tänk på att inte missa höjdpunkterna: Carlsbad Caverns, ett Unesco-världsarv, och White Sands National Monument, det största gipsdynfältet i världen.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA