Hyrbil New York City

Ytterligare förare gratis med din New York City biluthyrning

Brooklynbron i New York City

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i New York City på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i New York City är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Att anlända i New York lämnar de flesta människor storögda av vördnad och förundran. Staden är värd för några av de mest fantastiska och mest fotograferade byggnaderna och landskapen i världen. Med över 55 miljoner besökare per år och så många sevärdheter att skåda är hyrbil det bästa sättet att få se så många av dem som möjligt under ditt besök.

Det finns många platser i och runt New York City där bilen kan hämtas upp, oavsett om du föredrar att plocka upp den vid din ankomst till JFK Airport eller Westchester County Airport, eller kanske senare i stadens centrum efter att du har vandrat runt och sett några av sevärdheterna som skyskraporna på Manhattan West 40th Street eller Manhattan West 77th Street. Det finns också en New York City biluthyrning precis mitt i Theaterland på Manhattan Broadway Astor, så att du kan göra dig hemmastadd, se en show och sedan köra till ditt hotell eller motell. Varje resväg kan tillgodoses i staden som, som bekant, aldrig sover.

Att använda bil i och runt New York City gör att du kan följa de vägar du väljer, oavsett om du kör mot Times Square, Downtown Manhattan eller Frihetsgudinnan. Att köra över Brooklyn Bridge är alltid en favorit bland besökare, och att köra bara lite längre bort för att utforska Bronx, Queens och otroliga Staten Island är alla upplevelser som kommer att leva länge i minnet. För den idrottsintresserade är en tur till Flushing Meadows ett måste, liksom att uppleva en match på Yankee Stadium, en av de mest kända och ikoniska idrottsplatserna i hela USA.

På väg tillbaka på natten är staden en fantastisk syn. Skyskrapor ljust belysta mot den mörka himlen är den mest fotograferade men alltid lika fascinerande bilden som varje besökare i staden vill se. Ingen resa till New York City kommer att vara komplett utan att du tar tid för att besöka National September 11 Memorial & Museum, en stark hyllning till de människor och deras familjer som drabbades på den ödesdigra dagen. Åtta hektar av fantastisk arkitektur och fridfulla trädgårdar ligger vackert lugna inom denna blomstrande och sömnlösa stad.

New York kallas den mest inspirerande staden i världen, och dess befolkning verkar aldrig minska, oavsett vilken tid på dygnet det är. Det tar lite tid att vänja sig, men det kommer att bli en upplevelse som du aldrig kommer att glömma.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA