Hyrbil North Carolina

Ytterligare förare gratis med din North Carolina biluthyrning

Linn Cove Viaduct, North Carolina

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i North Carolina på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i North Carolina är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester. 

North Carolina sträcker sig från bergskedjan Blue Ridge Mountains till Atlantens kust och erbjuder en avslappnad, lättsam semester med massor att både se och göra. För biluthyrning i North Carolina är Alamo ett bra val eftersom de har depåer i hela staten. Oavsett om du anländer till Charlotte Douglas Airport, Raleigh Durham Airport, Wilmington International Airport, Asheville Regional Airport, New Bern Regional Airport eller Fayetteville Regional Airport så kommer Alamo vara där med sin pålitliga service.

Förgylld elegans

En av de mest populära destinationerna i North Carolina är Biltmore Estate som ligger i Asheville. Du kan spendera timmar på att utforska detta ståtliga hem och dess natursköna omgivning. Godset byggdes åt familjen Vanderbilt i slutet av artonhundratalet och är designat för att efterlikna ett franskt chateau. De anlagda trädgårdarna följer också en europeisk stil och smälter sedan samman med den närliggande naturskogen och jordbruksmarken. Totalt är godset över 8000 hektar.

Staden Asheville i sig är också en fröjd att besöka och rankas ofta som en av de nöjdaste platserna att bo på i USA. Staden är lite av ett centrum för alternativ kultur och ett underbart ställe att äta och dricka på. Även om den har en hipp, ungdomlig atmosfär är det samtidigt en idealisk plats att gå i pension! Du kommer att vilja prova alla fantastiska restauranger, kaféer, barer och kolla in häftig arkitektur och livligt klubbliv i stadens centrum. Sedan kan du fly till Great Smoky Mountain National Park som inkluderar platser som Clingmans Dome Peak, Blue Ridge Parkway oh en biltur på 469 mil genom Blue Ridge Mountains som kallas "USA:s favoritresa".

Flygets Historia

På andra sidan av staten hittar vi den attraktiva kuststaden Kitty Hawk. Den ligger vid North Carolina Outer Banks och är mest känd som platsen där bröderna Wright först lyckades flyga. Denna betydelsefulla händelse har fått ett minnesmärke på Kill Devil Hill, där finns också ett besökscentrum. Staden har också en härlig strand och en maritim skog som heter Kitty Hawk Woods, vilket är viktigt naturreservat.

Längs med Outer Banks hittar du även Cape Hatteras Lighthouse, den högsta fyren i USA. Den har ett eget besökscenter och museum med havstema. Besökare kan gå upp för 268 steg och njuta av enastående utsikt över land och hav i den ännu fungerande fyren.

Oavsett vart du vill åka kommer Alamo biluthyrning i North Carolina hjälpa dig utforska staten på ett bra sätt.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA