Hyrbil North Dakota

Ytterligare förare gratis med din North Dakota biluthyrning

North Dakota

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i North Dakota på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i North Dakota är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Oavsett om du reser i affärer eller för nöje är hyrbil i North Dakota det bästa sättet att ta sig runt på. Vår online-bokning och incheckning i kombination med våra partnerskap med flygbolag och resebyråer gör oss till det bästa valet för biluthyrning i North Dakota. Våra bekväma och kostnadseffektiva alternativ gör bokningsprocessen så enkel som möjligt, så att du kan ge dig ut och utforska North Dakota i din hyrbil på nolltid.

I North Dakota är vi baserade vid Fargo Hector International Airport och har öppet från 7:00 till 23:30 på vardagar, från 9:00 till 10:30 på lördagar och från 9:00 till 23:30 på söndagar. Vi vet att förseningar kan förstöra semestern för många resenärer, så om du ger oss ditt flightnummer kommer vi att se till att din bil är tillgänglig även om ditt plan är försenat.

North Dakota är nära mitten av Nordamerika och är rikt på jordbruk och fossila bränslen. Den västra delen av staten tillhör Great Plains och den östra delen tillhör den platta Red River Valley. Fargo ligger nära den östra statsgränsen. Ta Interstate 29 norrut från Fargo så hamnar du i Grand Forks, en av statens största städer. Här hittar du North Dakota Museum of Art och Empire Arts Center. Du kan också ta Interstate 94 tar dig västerut till Bismarck, delstatens huvudstad som är belägen på Missourifloden.

Med sitt starka indianarv är North Dakota hem till regelbundna festligheter bland stammarna, till exempel United Tribes Internationals event i Bismarck varje september. Det är en oslagbar möjlighet att uppleva indiankultur som präglas av parader, utsmyckade dräkter, smycken, plymer och mockasiner. Det förekommer även mycket klassisk dans och även åskådarna är välkomna att delta.

North Dakota blev hem för ett stort antal skandinaviska nybyggare som även de tog med sig sina egna festivaler. Staden Minot, även kallad ‘Magic City’ och hem till flygvapenbasen, firar Norges Høstfest varje september och besökare får en chans att smaka på lefse eller lutfisk. Pembina County i nordöstra delen av staten är hem till många isländska nybyggare som byggde de distinkta husen med torv-tak och har hållit klassiska hantverk som silverarbete och vävning vid liv.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA