Hyrbil Ohio

Ytterligare förare gratis med din Ohio biluthyrning

Scioto River i Ohio

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Ohio på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Ohio är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Ohio beskrivs ofta som det sanna hjärtat av Amerika, med en bred blandning av kvalitéer som representerar nationen. Staten är belägen mitt emellan nordöstra delen av USA och mellanvästern och den gränsar Lake Eerie i norr och Appalacherna i öster. Fastän den ligger mellan två stora slätter finns här livliga städer, landsbygd, byar och alla olika typer av amerikanskt liv. Att hyra en pålitlig bil i Ohio är viktigt för att utforska delstaten ordentligt. Alamo har depåer både vid Cleveland International Airport, Cincinnati International Airport, Dayton International Airport och Akron-Canton Regional Airport.

Flygets Historia

Om du anländer med flyg i Dayton kanske du vill spendera lite tid att reflektera över stadens roll i flygfartens tidiga historia. Dayton är födelseplatsen för bröderna Wright och Dayton Aviation Heritage National Historical Park hyllar deras prestationer. Det finns också en minnesplats på Wright-Patterson Air Force Base som har utsikt över flygfältet där bröderna arbetade på sina banbrytande experimentella flygplan.

Efter det kanske du vill dra nytta av din hyrbil genom att ta en tur utmed Interstate 275 till Cincinnati. Där kan du besöka Cincinnati Museum Center, ett komplex med flera museer inrymt i en Art Deco byggnad från 1930-talet som tidigare var stadens järnvägsstation. Här hittar du bland annat Cincinnati History Museum, Museum of Natural History and Science, en OMNIMAX teater och Duke Energy Children's Museum.

Tillbaka till landet

9 mil sydöst om delstatens huvudstad Columbus finns Hocking Hills State Park som är mest känd för sina grottor och klippformationer, men det finns även vandringsspår som leder genom rika skogar och upp till bergstoppar. Norrut i lantliga Holmes Conty, mellan Columbus och Akron, kan du besöka världens största Amish samhälle. Städerna Millersburg, Berlin och Walnut Creek välkomnar besökare så varför inte ta en tur tillbaka i tiden till dagarna av hästdragna vagnar och plogar. Du kan njuta av lite enkelt boende, god husmanskost och lantlig gästfrihet.

Hej Cleveland

Om du vill få tillbaka din energi efter den långsamma takten på landet finns det inget bättre än Rock'n'roll Hall of Fame i Cleveland. Museet visar rock n 'rollens historia i staden där termen myntades och är ett underbart resmål för musikälskare i alla åldrar. Vart du än väljer att resa i Ohio kommer du att få en verklig smak av Amerika i alla dess många fascinerande skepnader.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA