Hyrbil Oklahoma

Ytterligare förare gratis med din Oklahoma biluthyrning

Bergsväg i Oklahoma

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Oklahoma på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Oklahoma är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Det är svårt att beskriva hur charmigt Oklahoma är utan att brista ut i sång, men vi kan säkert säga att du inte kommer bli besviken på alla de vackra sevärdheter och varierande aktiviteter som erbjuds i denna gästvänliga södra delstat. Med dess rika väv av prärier, sjöar och berg har Oklahoma verkligen förtjänat sitt rykte som en plats full av hjärta och hopp.

24 timmar i Tulsa

Vid ankomsten till Tulsa International Airport har du antagligen redan ordnat hyrbil genom att boka online med Alamo. Du kan välja ett fordon från deras stora flotta av moderna & pålitliga bilar, sen kan du börja utforska Oklahomas näst största stad direkt. Spendera några timmar i butiker, kaféer och affärer runt om Utica Square eller utforska indianhistoria vid Gilcrease Museum. Sedan kan du ta en kort biltur ut till Philbrook Museum of Art där hus och trädgårdar är lika fantastiska som utställningar. På kvällen kommer du att upptäcka varför Tulsa har ett av de bästa kulinariska ryktena i landet, så länge du väljer att äta på en av de många fina restaurangerna i stadens Blue Dome nöjesdistrikt.

Route 66

Med Alamo är du fri att utforska på ditt sätt, så varför inte köra längs den berömda Route 66. Denna väg användes av "Okies" för att fly ökenlandskapen på 30-talet och har hyllats som en symbol för det amerikanska öppna vägen. Även om den nu har ersatts av moderna motorvägar så finns mycket av den ursprungliga vägen fortfarande kvar i Oklahoma. Det är värt att investera i en guidebok eftersom många kartor och vägskyltar inte längre visar den gamla rutten. Vägen är rik med historia och hisnande landskap som ofta inkluderar udda reliker från Amerikas historia. Åk antingen sydväst till Oklahoma City och Clinton, hem för Route 66 Museum, eller nordost mot gränsen Kansas.

Nationalparker

Oklahoma har många statliga parker, nationella reservat och rekreationsområden att njuta av. De sträcker sig från Wichita Mountains Wildlife Refuge, där du kan se allt från buffel och älg som betar i sin naturliga miljö till den lugna oasen Natural Falls State Park. De kala platåerna i Black Mesa State Park och dess naturreservat bebos av svartbjörn och kungsörn. Dessa platser erbjuder även enastående utsikt över tre stater. Det råder ingen tvekan om att detta är en plats du vill utforska till fullo, och en hyrbil i Oklahoma är den mest pålitliga sättet att göra det på.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA