Hyrbil Oregon

Ytterligare förare gratis med din Oregon biluthyrning

Mount Rainier i Oregon

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Oregon på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Oregon är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

I nordvästra USA ligger Oregon, vars omväxlande natur och levande stadskärnor lockar miljontals besökare varje år. Staten är en blandning av skog och vattenfall, bergskedjor och den karga stillahavskusten, med prärier och öknen i öster. Du kommer säkert att behöva en pålitlig hyrbil för att se hela staten och Alamo har praktiska depåer på Portland International Jetport, Eugene Airport och Redmond Municipal Airport, med en flotta av rena, moderna fordon.

Portland

Då den är ansedd att vara den grönaste staden i Amerika är Portland också hem för en levande konst- och musikscen. Portland Arts Museum är ett av de största i Amerika. Om du gillar öl är Portland i centrum för USA:s stora ökning i mikrobryggerier. Portland är också en idealisk plats för vattensporter, vandring, cykling eller en golfrunda.

Natursköna vägar

Oregon är till stor del en stat för bilister, med sina många spektakulära & natursköna rutter. En av de bästa, och definitivt den mest historiska, är Columbia River Highway. Motorvägen byggdes ursprungligen mellan 1913 och 1922 med den specifika avsikten att göra vackra vattenfall, raviner och bergsutsikt över Columbia Gorge tillgängliga för vanliga förare. En 12 mil lång del av denna väg har bevarats, den löper från Troutdale (strax öster om Portland) till The Dalles och har fortfarande många naturliga utsiktspunkter och historiska underverk. Det finns också en biltur på 10 mil som kallas Cascade Lakes Highway, detta är en mycket rekommenderad tur som låter dig se berg, sjöar, floder och några otroliga vulkaniska landskap.

Crater Lake

Crater Lake National Park i södra Oregon är en av de mest populära sevärdheterna i staten, med fokus på det spektakulära naturliga bildandet av Crater Lake själv. Detta är en av de djupaste sjöarna i världen med sina 592 meter i mitten av en kollapsad vulkan. Den 183,225 hektar stora parken innefattar även andra vulkaniska platser, t.ex. Pumice Desert och de stelnade spirorna av lava som kallas Pinnacles. The Rim Drive låter dig köra runt kanten av Crater Lake längs med en cirkulär motorväg med åtta olika observationspunkter längs vägen, alla med fantastisk utsikt.

Med så mycket att se och göra är det viktigt att hyra en pålitlig bil i Oregon. Se till att ge Alamo en chans, och ge dig själv friheten att få ut det mesta av denna vilda och varierade resa.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA