Hyrbil Pennsylvania

Ytterligare förare gratis med din Pennsylvania biluthyrning

Philadelphia, Pennsylvania

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Pennsylvania på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Pennsylvania är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Pennsylvania är en stat full av USA:s historia och det är också ett etablerat semesterområde, med spa, hotell, nöjesparker, berg och hundratals kvadratkilometer av landsbygd. Det är en bra plats att semestra med familjen, oavsett vad ni gillar att göra.

Pennsylvania

De två största städer i Pennsylvania är Pittsburgh och Philadelphia, de är belägna i vardera ända av staten. De har en hel del saker att erbjuda, båda mycket olika varandra så det är väl värt att hyra en bil om man vill börja i en stad och ta sig till den andra. Detta är inte en enkel bilresa utan mer ett äventyr som kommer att visa dig allt staten har att erbjuda, i din egen takt såklart. Pittoreska landskap finns längs alla vägar i staten så vart du än kör kommer du inte att ångra ditt val.

Pennsylvania är känd som Keystone State och har varit i centrum för USA:s historia från allra första dagen. Du kan ta reda på allt om det i Philadelphia's Independence Historical National Park, och om historia verkligen är din grej kan ett besök till det ökända slagfältet i Gettysburg vara rätt för dig. Staten är också hem till det berömda Amish-samhället i Lancaster County, en unik blick in i en kultur som är helt annorlunda än alla andra i Amerika.

För en semester med en mer "aktiv" vinkling kan vildmarken i Pennsylvania ge dig och din familj massor av kul utomhus, och bergen runt Poconos är monumentala landmärken som är perfekta för vandring och fotografi.

Pennsylvania biluthyrning är det enda sättet att ta sig runt ordentligt

Att hyra bil är verkligen det bästa sättet att ta sig runt i Pennsylvania, särskilt om det är fler än två personer i sällskapet. Du kan ta en tur "för barnen" till en av de många nöjesparker - Hersheypark, Great Wolf Lodge i Poconos för äldre barn, och om du har småbarn, Sesame Place, som är bara 30 minuters bilresa från Philly. Det finns även skidåkning eller segling i Poconos (där du kan avsluta varje dag i ett hjärtformat badkar). Du kommer att märka att det är lättare att absorbera din omgivning om du kör igenom den med bil.

De mest trafikerade flygplatserna i staten är Philadelphia International Airport och Pittsburgh International Airport. De ligger vid de två största städerna i regionen, men du kan även anlända via en av de något mindre flygplatser, såsom Harrisburg International Airport, Erie International Airport, eller den lilla State College Airport. Som tur är kan du hyra en bil på alla dessa platser, faktum är att om du anländer i Philadelphia via järnväg kan du även hyra en på Philadelphia 30th Street station.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA