Hyrbil Rhode Island

Ytterligare förare gratis med din Rhode Island biluthyrning

Providence, Rhode Island

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Rhode Island på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Rhode Island är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Rhode Island är kanske den minsta av alla stater i USA men den rymmer en hel del ändå, inte minst den berömda kustlinjen som ger staten smeknamnet "Ocean State". Kombinationen av stränder och historiska sevärdheter lockar både inhemska och internationella besökare varje år och de flesta anländer via Providence Airport. För flygresenärer till Rhode Island är Alamo biluthyrning oftast det bästa valet för att ta sig runt staten. Detta ger dig friheten att hantera din egen sightseeing och kan blanda kulturupplevelser, strandresor och utomhussporter hur du vill.

Att ta bort besväret från våra kunders resor är ett av våra främsta mål så därför har vi placerat vår depå på Rhode Island precis vid Providence Airport. Vi vet att inget kan förstöra din sinnesfrid lika mycket som en oväntad försening, så om du ger oss ditt flightnummer kommer vi se till att din bil är redo även om ditt plan kommer in sent. Med vårt sortiment av partnerskap och specialerbjudanden behöver du inte längre leta efter kostnadseffektiv och pålitlig biluthyrning.

När du kommit ut från flygplatsen kan du, som så många besökare, köra direkt till Narragansett Bay, som är ett vackert nätverk av öar. Du kan ta Route 114 att köra över Mount Hope Bridge till Aquidneck Island och vidare till Newport vid dess södra ände. Här hittar du Newport Harbour, komplett med yachter, båtar och en mängd olika ställen att äta och bo. Om du gillar fisk och skaldjur ska du se till att besöka en av de många ostronbarer som finns här. Newport är välkänt för sina historiska byggnader, bland annat The Breakers och Marble House som båda tillhörde familjen Vanderbilt, dessa är nu öppna för allmänheten. Staden är värd för en årlig jazzfestival på sommaren.

En av de mest natursköna vägarna längs kusten är Route 1 som övergår i 1A och gör det möjligt att följa denna väg ut ur Providence och ända ner till Wickford och Saunderstown. Man kan sedan fortsätta till Narragansett och Point Judith som har sin fyr och klassiska strandpromenad. Från Point Judith kan du ta färjan till vandringsleder och vilda naturområden på den orörda Block Island. Väljer du istället att fortsätta längs Route 1 kommer du till badorten Watch Hill, som ligger på den västra delen av Rhode Islands kust. Här kan både barn och vuxna kan åka på landets äldsta karusell.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA