Hyrbil South Carolina

Ytterligare förare gratis med din South Carolina biluthyrning

Charleston, South Carolina

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i South Carolina på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i South Carolina är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Mycket av South Carolina besöks inte särskilt ofta, så du kommer inte att lida av folkmassor som du kanske gör på platser som Florida eller Kalifornien.

Det mesta av South Carolinas arkitektur kallas "Antebellum", vilket betyder "före kriget". Detta innebär att det många byggnader konstruerades mellan amerikas självständighetsförklaring och början av inbördeskriget. De kännetecknas av mycket stora proffsiga byggnader och herrgårdar som var plantage en gång i tiden. Flera städer, inklusive Charleston och Georgetown, är s.k Antebellum städer. Om du tycker att Charleston är lite för högljutt för dig är Georgetown en lugnare semesterplats med liknande utmärkt gästfrihet och mat.

Om du vill ha en familjesemester eller en romantisk semester för två i South Carolina är det bästa sättet du kan resa genom denna stat med hyrbil. Mellan Myrtle Beach International Airport och Hilton Head Island Airport finns otaliga stränder och vackra kuststäder, du hittar ett brett utbud av boende att välja på, även om Charleston och Hilton Head är något dyrare än resten. Platser som Spartanburg och Columbia kan ofta vara lite mer tillmötesgående för din plånbok.

En av de trevligaste städerna är Charleston, detta är inte bara är en gammal hamnstad med massor av historia och kultur utan även en fantastisk plats för matentusiasten. Om du gillar comfort food kommer du kanske aldrig vilja åka härifrån. Om du är intresserad av historia finns det massvis att se och lära sig. Inbördeskriget i USA startades strax utanför Charleston, vid Port Sumter, som nu är en historisk militär park och det är väl värt en titt även om du inte vet mycket om USA:s historia.

South Carolina biluthyrning

Att resa med bil ger dig en frihet som du inte kan få på något annat sätt, South Carolina har mycket mer än "bara" stränder att erbjuda. Om du beger dig till Blue Ridge Mountains kommer du passera en hel del hästland, med massor av parker som är perfekta för picknick och vandring. På vägen kommer du också se många söta små städer som dateras tillbaka till 1700-talet. Om du vill se naturen på nära håll är det enkelt att hyra en häst någonstans för en guidad tur.

Oavsett om du finner dig själv vandrandes på stränderna eller ridandes genom inlandet kommer du ha en underbar och lite ovanlig semester i South Carolina.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA