Hyrbil South Dakota

Ytterligare förare gratis med din South Dakota biluthyrning

Mount Rushmore, South Dakota

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i South Dakota på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i South Dakota är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Om du planerar att besöka Mount Rushmore i South Dakota är det viktigt att du hittar en bra bil att hyra för att ta dig runt ordentligt. Oavsett om du planerar att landa på Rapid City Regional Airport eller kanske i Sioux Falls eller Sioux City har vi en praktisk depå tillgänglig för dig.

Vi samarbetar med flygbolag och researrangörer för att ge våra kunder bästa möjliga pris. Alamo är den mest konkurrenskraftiga biluthyrningen i South Dakota, med ett brett urval av pålitliga fordon tillgängliga att hämta i de flesta större städer och flygplatser. Vår bokningsprocess är verkligen lätt så du kommer inte att behöva hänga omkring i depån länge innan du kan ge dig iväg på äventyr och utforska South Dakota.

Ingen resa till South Dakota är komplett utan ett besök på Mount Rushmore i Black Hills. Denna skapelse är ett verk av Gutzon och Lincoln Borglum som du hittar i sydvästra delen av staten. Här finns ansiktena av fyra presidenter, George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt och Abraham Lincoln uthuggna i berget. Denna scen lockar över 2 miljoner besökare varje år, varav många flyger in till närliggande Rapid City airport. Naturligtvis är Black Hills värt ett besök i sig. Landskapet är täckt av tallar och ärhem till rådjur och älg och har fullt av möjligheter till fiske i bäckar och floder. The Jewel Cave National Monument är ett annat populärt turistmål i området.

Vid Wind Cave National Park, längre norrut, men fortfarande i västra South Dakota, kan du besöka en av världens längsta uppsättningar grottor under prärien.

South Dakota är indelad i East River och West River. De båda delarna sammanfogas av Interstate 90 som är den bästa vägen för att komma från Rapid City i väst till Sioux Falls, statens största stad, i öst. Downtown Sioux Falls erbjuder en SculptureWalk varje sommar samt ett antal musikfestivaler och konserter, medan stadens många parker är fulla av stigar att utforska med cykel eller till fots på sommaren, eller med skidor och snöskor på vintern.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA