Hyrbil Tennessee

Ytterligare förare gratis med din Tennessee biluthyrning

Hernando de Soto Bridge, Tennessee

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Tennessee på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Tennessee är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Tennessee är en frodig stat vid floden med vacker natur, en bakgrund av Appalacherna och en enorm musikscen. Den är inte precis utanför turismvärlden men du kommer bara att hitta stora folkmassor i det inre av de stora städerna, såsom Memphis och Nashville.

Tennessee handlar om musiken. Om du vill ha bluegrass och country ska du åka till Nashville. Om du är mer intresserad av rock'n'roll, blues, och Elvis bör du ta dig till Memphis istället. Du kan höra både ny och gammal musik på gatorna, i barer och i Nashville kan du även besöka Grand Ol Opry hus för några riktiga klassiker i modern musik.

Beale Street i Memphis är en plats du inte får missa! Alla som åker till Memphis ska uppleva varje bar på denna gata, de är alla garanterade att ha ett liveband med fantastisk musik vilket gör det till en kväll du aldrig glömmer.

Naturligtvis är det enda sättet att verkligen komma runt staten med bil. När du är i Amerika, bör du göra som amerikanerna gör, hyra en bil. På så sätt kan du välja en dag för musik och en annan dag för att trampa genom stigar och längs flodstränder i Great Smoky Mountains National Park. Se upp för björnar!

Om det verkar vara jobbigt för de yngre medlemmarna i din grupp kan du lova dem en resa till Pigeon Forge, en stad som har en stor mängd nöjespark för dina pengar och som ligger vid foten av Smoky Mountains.

En spektakulär dagsresa kan vara en runda till Graceland, Elvis hem, vilket inte är lätt att nå utan ditt eget fordon.

Ingen kommer att gå hungrig på en semester till Tennessee, eftersom maten är bra, portionerna enorma och priserna låga i jämförelse med de flesta platser du någonsin varit på. Du kanske tycker att det mesta av det tillgängliga boendet är ganska blygsamt men om du vill ha något lite mer exklusiva så finns det också, städerna har allt från fyndiga B&B till små hotell. Folket i Tennessee är också alltid vänliga och välkomnande.

Tennessee hyrbil

Om du vill hyra en bil kan du hitta dem lätt på någon av de större flygplatserna i staten, inklusive Nashville International Airport, Memphis International Airport, Knoxville Tyson Airport, Chattanooga Metro Airport, och Tri-Cities Regional Airport i Blountville. Det kanske är en kliché, men i Tennessee är resan lika mycket semester som semestern själv. De har välskötta motorvägar och landsvägar kors och tvärs över ett fantastiskt landskap.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA