Hyrbil Austin Bergstom Flygplats

Ytterligare förare gratis med din Austin Bergstrom Flygplats biluthyrning

Pennybacker Bridge, Austin, Texas

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Austin Bergstrom Flygplats på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Austin Bergstrom Flygplats är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

När du besöker Austin som är en stad i södra Texas, kommer du snabbt ett märka av underligt fenomen; många pryder sina bilar med dekaler som säger "Keep Austin Weird". Detta är baserat på en kommentar från den lokala affärsmannen Red Wassenich. Han nämnde frasen i en radiointervju år 2000 och det har sedan dess blivit vanligt för ordet "konstig" att betyda kreativ, dynamisk och innovativ. Austin må ha mycket charm att erbjuda, men har även fått ett rykte av att vara "Världens huvudstad för livemusik", eftersom staten varje år håller i två stora musikfestivaler: South by Southwest (SXSW) och Austin City Limits Festivals.

Om du inte är en riktig musikentusiast kan det vara klokt att undvika Austin under dessa spektakel eftersom hotellpriserna brukar skjuta i höjden. Det finns mycket musik att njuta av resten av året också, staden är ett surr av levande musik och det finns gott om ställen som är gratis att besöka.

För att få ut så mycket som möjligt av din vistelse är det klokt att ordna transport via Austins alternativ för hyrbilar. På så sätt kan du utforska vad denna charmiga stad har att erbjuda i din egen takt.

Med tanke på att staden har 300 soldagar varje år (och otroligt milda vintrar) är det populärt att besöka den vackra Lady Bird Lake med din hyrbil i Austin. Sjön är faktiskt en del av den majestätiska Coloradofloden som rinner genom staden och som låter dig pröva på kajak- och kanotpaddling. Den har fått sitt namn efter en före detta first Lady, Lady Bird Johnson som träffade President Johnsson när han påbörjade sin politiska karriär i Austin 1934.

Om du inte klarar av den starka solen i Texas kanske du känner dig djärv nog att ta ett dopp i en iskall (men uppfriskande) naturliga vattenkällan. Barton Springs Pool är dock ingenting för de fega, men är mycket vacker med sina graciösa, hundra år gamla pekanträd som erbjuder skugga för dem som inte vill prova på det kyliga vattnet.

Om du har barn att underhålla kan du få ut det mesta av din hyrbil i Austin genom att ta dem till det fantastiska Texas Memorial Museum. Det är inte så tråkigt som vad det låter utan museet är fullt av naturhistoriska underverk med allt från den enorma Texas-flygödlan (en flygande jätte från kritperioden med imponerande 12 meter mellan vingspetsarna) till taxidermiska rekonstruktioner av Skorpiongiftödlan, den mjukskaliga sköldpaddan och mycket mer.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA