Hyrbil El Paso Flygplats

Ytterligare förare gratis med din El Paso International Flygplats biluthyrning

The Open Road, El Paso

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i El Paso International Flygplats på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i El Paso International Flygplats är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

El Paso är en stad som vuxit fram ur en av de äldsta bosättningarna i Amerika och har en fascinerande historia. Det är också en plats som är mycket omtyckt av äventyrare som kan ge sig ut på olika typer av klättring i den spektakulära naturen. Även om du bara är på väg till eller från El Paso International Airport är väl värt att hyra en bil så att du kan utforska lite. Du kan lätt hyra bil i El Paso innan du anländer så att du kan planera din resa och få ut så mycket som möjligt av din vistelse.

El Pasos kultur

Det är alltid något på gång i El Paso oavsett vilket tid på året det är. Vinterbesökare får dock extra mycket att göra då det hålls två stora festivaler för klassisk musik och en julmarknad som folk reser över hela landet för att besöka. När det blir lite varmare väder är det även dags för en imponerande Mardi Gras-parad. 

I mars är det dags för familjefavoriten Kidspalooza och i juni firar staden en av de mer ökända händelserna i sin historia, nämligen när Billy the Kid hjälpte sin vän att fly från det El Pasos gamla fängelse.

Om du vill uppleva äldre kultur bör du lämna staden. Efter 45-minuters bilresa kommer du att komma fram till Hueco Tanks där du kan se antik stenkonst och lära dig lite om hur människorna levde för tusentals år sedan.

Naturliga underverk

Även om El Paso är ökenstad kan ett besök till den botaniska trädgården visa att det finns gott om djurliv. Att boka en bil från en biluthyrning i El Paso ger dig friheten att åka ut i öknen och kanske upptäcka någon av de sällsynta ödlorna som bara finns i denna region. Fågelskådare kan också hitta flera olika arter av hökar och kungsörnar.

El Paso är också en vanlig startpunkt för människor som ska besöka Lincoln National Forest som ligger nära Alamogordo, eller Gila National Forest och Cibola National Forest i nordväst.

Du kan förvänta dig mycket skoj oavsett anledning till varför du besöker El Paso och du kommer utan tvekan att förvånas av hur mycket det finns att upptäcka.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA