Hyrbil Vermont

Ytterligare förare gratis med din Vermont biluthyrning

Landsväg i Vermont

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Vermont på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Vermont är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Vermont är ganska annorlunda från många andra amerikanska delstater. Här finns det mycket lugna och avslappnade lantliga utsikter och människorna är självständiga och stolta över sin delstat. De förbjöd reklamskyltar på sina vägar för många år sedan så landet är i stort sett orört och fortfarande vackert.

Å andra sidan får du inte förväxla Vermont med obygden i USA. Människorna här var progressiva nog att vara den första staten att godkänna samkönade äktenskap, och skidåkningen här är helt underbar.

Vermont biluthyrning

Vermont är så lantligt att utan bil kommer du inte kunna besöka några av de sevärdheter som finns här. När du väl skaffat hyrbil är hela staten till ditt förfogande och du kan lätt besöka städer från 1700-talet som Woodstock och Manchester. Du kan övernatta i ett hotell från kolonialtiden eller ge dig ut på en veckas resa runt i nordöstra regionen, som är mestadels en vacker landsbygd prickad med små byar och enastående natur.

Om du inte bara är här för landskapen och vill ha lite saker att göra på din semester har du kommer till rätt plats. Oavsett om det är vandring, båtliv, fiske, eller cykling kan du och din familj ha otroliga äventyr på en plats som känns som den hör hemma i en helt annan värld. Ni kan imponeras av Mad River Valley som full av liv med bäckar och rännilar, eller besöka de sockerhusen som producerar Vermonts världsberömda lönnsirap. Du kommer lätt kunna bli ett med denna lugna och rika livsstil.

Biluthyrning med Alamo är lätt och du kan hyra en bil direkt från Burlington International Airport. När du är i den enda stora staden i staten bör du parkera fordonet omedelbart och besöka Church Street Marketplace. Detta är ett bilfritt shoppingområde och du kan även ta en tur på färjan från Burlington till New York, vilket är ett billigt sätt att korsa den majestätiska Champlain sjön.

Mat i Vermont är något att berätta om hemma, hela staten lever efter en jord-till-bord filosofi. Nästan varje restaurang och café producerar fantastisk hemlagad, regional mat och standarden är hög medan portionerna är stora. Du kommer aldrig gå hungrig och du kommer också att upptäcka att dina pengar räcker oväntat länge. Här finns det också bra val av boende vart du än går. Oavsett om du föredrar att bo på blygsamma motell eller i välbärgade historiska värdshus hittar du precis vad du letar efter i Vermont.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA