Hyrbil Virginia

Ytterligare förare gratis med din Virginia biluthyrning

Väg i Virginia

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Virginia på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Virginia är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Om du och din familj älskar att lära er om historia så kommer ni att ha en riktig höjdarsemester i Virginia. Som den allra första kolonin som blev en del av USA har staten en lång historia som kan spåras i landmärken längs med hela landsbygden. Här hittar du gamla engelska bosättningar, slagfält från inbördeskriget och några riktiga vändpunkter i landets historia, till exempel den domstol som slaveriet avskaffades i. Åtta amerikanska presidenter har kommit från Virginia så staten måste göra något rätt!

Virginia biluthyrning

Även om kollektivtrafiken är ganska bra i hela staten finns det inget som slår friheten av att ha din egen bil när du utforskar delstaten. Blue Ridge Mountains ger vad som känns som hela världens natur för dig att sträcka på benen i, unna dig en liten vandring eller cykling för att ta in den vackra naturen. Håll utkik efter vilda djur eftersom det finns en hel del av dem, ibland har de till och med tänder och klor! Det finns en hel del bra boende i Virginia Beach men det är verkligen inte det enda stället med hotell och platser att bo.

På andra håll finns det gott om Virginias vingårdar och många är öppna för allmänheten eller för guidade turer; en något ovanlig dagsutflykt.

Om god mat är vad du söker när du är på semester kommer du vara glad att veta att de gillar att äta gott i Virginia. Det spelar ingen roll om det är fina restauranger och gourmet vid Chesapeake Bay eller en hotdog och friterad öl på State Fair (med massor av konst, hantverk, musik och andra livsmedel förstås). Du kommer säkerligen att kunna hitta något som passar just dig. Fisk och skaldjur är naturligtvis extra bra längs kusten och det är något du inte bör missa.

Det är lätt att få tag på en hyrbil på någon av Virginias tre stora flygplatser, Norfolk International Airport, Richmond International Airport eller Roanoke Regional Airport och sen kan du ge dig ut i den vackert gröna och välkomnande landsbygden. Det spelar egentligen ingen roll vilken tid på året du besöker Virginia eftersom de har ett mycket balanserat klimat året runt. Inga obehagliga snöoväder och inget annat skrämmande amerikanskt väder. Här finns det bara den frodiga landsbygden, massor av aktiviteter, god mat och gästfrihet.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA