Hyrbil Washington

Ytterligare förare gratis med din Washington biluthyrning

Seattle, Washington

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Washington på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Washington är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Känd som Evergreen State för sitt jordbruk och sin fruktodling. Liksom dess karga vildmark och täta skogar, är Washington en minnesvärd och givande delstat att besöka året runt. Din egen bil är en förutsättning för att ta dig runt så för att skaffa hyrbil i Washington bör du satsa på Alamo. De har ett stort urval av moderna, pålitliga bilar till ditt förfogande, oavsett om du flyger in i Seattle-Tacoma (SEA-TAC) International Airport i den västra delen av staten, eller Spokane International Airport i öst.

Upplev Seattle

Om du anländer till SEA-TAC bör ditt första stopp vara Seattle, staden ligger på näset halvvägs mellan inloppet som kallas Puget Sound och Lake Washington. Efter att ha tagit in den spektakulära utsikten från Space Needle kan du åka direkt till Seattles centrum. Här hittar du shopping, restauranger och nattliv, inklusive den berömda Pike Place Market som är den äldsta bondmarknaden i USA. Denna pulserande marknad på Elliot Bay vattnet innehåller restauranger, bokhandlare, antikviteter och små butiker samt det lokala utbudet av färskvaror, skaldjur och unika hantverk.

Hisnande landskap

Med Alamo bekväma service i Washington kan det inte vara enklare att ta sig norrut från Seattle och mot den trevliga staden Bellingham, där det finns sevärdheter som Whatcom Falls Park och valskådning utanför Georgia Strait, liksom populära kryssningar till San Juan Islands. Där den viker av från Bellingham på riksväg 542 ligger Mount Baker Highway som går genom Mount Baker-Snoqualmie National Forest. Detta är 60 miles av hisnande bergslandskap, inklusive Heather Meadows och hela vägen upp till Artist Point. Sedan kan du vända huvudet österut längs North Cascades Scenic Highway, med sina berg, sjöar och skogar, och en westernstad som heter Winthrop. Söder om Seattle ligger är Olympic National Park, ett UNESCO världsarv och en internationellt biosfärområde som innehåller flera olika ekosystem, inklusive landets enda tempererade regnskogar. Den populära Hurricane Ridge med vintersportcenter och spektakulära vyer är bara några timmars bilfärd från Seattle och delstatens huvudstad Olympia är också väl värt ett besök.

Med sevärheter som sträcker sig från vulkaniska berg till lummiga vingårdar och från sågverk till stora dammar är Washington en stat som du verkligen måste utforska ordentligt på din semester. Ta in alla de fantastiska sevärdheter som visas runt varje vägkrök.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA