Hyrbil West Virginia

Ytterligare förare gratis med din West Virginia biluthyrning

New River Gorge Bridge, West Virginia

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i West Virginia på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i West Virginia är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Eftersom det är den enda staten som ligger enbart inom Appalacherna är West Virginia en magnet för friluftsentusiaster och folk som är intresserade av av historia. Även om hela staten är rik på bergslandskap och naturresurser är den i själva verket indelad i i nio olika regioner. Om du vill utforska allt denna delstat har att erbjuda så rekommenderar vi Alamo, landets största leverantör av hyrbilar. Med en depå bekvämt belägen vid Route 219 i Lewisburg, Greenbrier Valley, en anläggning för att boka online och en rad av erbjudanden kan du säkert hitta en hyrbil just för dig.

Om du är intresserad av historia kan du ta en rundtur till West Virginias slagfält från inbördeskriget. Dessa platser och deras rekonstruktioner är ett måste för alla historiker. West Virginia är den enda stat som har sitt ursprung direkt i inbördeskriget, då den bröt sig loss från Virginia. En viktig gräns genom hela kriget, terrängen - en kombination av skogsklädda berg, sjöar, floder och bördiga dalar - skapar en perfekt väg för din bilresa. Detta är extra sant på hösten när bladen är som bäst och höstens festivaler i småstäderna är i full gång. Du kan följa Staunton-Parkersburg Turnpike, Midland Trail som passerar genom de viktigaste städerna Charleston och Huntington, eller Washington Heritage Trail.

West Virginia är ett viktigt centrum för kol- och saltindustrin, men mycket av den otroliga terrängen är nu skyddad och bevaras för besökare i nationalparker. Den är även öppen för campare, vandrare, cyklister, klättrare och fiskare. Utomhussporter är verkligen på topp här, det finns gott om grottor, många av grottorna i kalksten bildar vad som kallas the Saltpeter Trail. Denna led ligger längs gränsen mot Virginia, så grottentusiaster kommer inte att lida brist på platser att utforska.

Forsränning är ett annat spännande alternativ, West Virginia har några av de bästa forsarna tillgängliga öster om Mississippi. The Gauley River, som kallas "Besten i öst" har sin mest intensiva säsong under sex veckor på hösten, när vattnet kommer ner från en närliggande damm. New River är ett annat populärt alternativ som passerar under den berömda New River Gorge Bridge och genom den vackra New River Gorge National Park. En mildare introduktion till sporten för familjer och barn finns i östra Panhandle, på Shenandoah och Potomac floderna.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA