Hyrbil Wisconsin

Ytterligare förare gratis med din Wisconsin biluthyrning

Milwaukee i Wisconsin

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Wisconsin på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Wisconsin är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Det finns mycket mer att hämta i USA:s mjölkland än de grödor och boskap som ligger bakom smeknamnet. Turismen är den tredje största industrin här och staten har inte mindre än tre flygplatser: Milwaukee International Airport, Green Bay Airport och Appleton Airport. Oavsett vilken du landar på är Alamo det bästa valet för biluthyrning i Wisconsin. Med depåer på alla tre flygplatser är din bekvämlighet alltid vår högsta prioritet, oavsett om det innebär att vi väntar på ditt försenade flyg, erbjuder våra senaste satnav-deals, den enklaste tankningen eller hjälper dig få bästa möjliga pris genom en av våra många partners i resebranschen.

Trots sin jordbruks-image är Wisconsin en populär plats för vattensporter och har den näst största sträckan av kust längs de stora sjöarna i hela USA. På den östra flanken, som betjänas av alla tre flygplatserna, hittar du stranden på Lake Michigan. Den är känd för sin vita strand, du kommer tro att du är precis vid havet. Lägg till kostnadseffektivitet hos Alamo så har du den perfekta semestern för många familjer. Du sparar på krångel och kostnader som kan uppstå om du vill ta dig hela vägen till havet, kusten eller utomlands. Det råder ingen brist på möjligheter till vattensporter här, inklusive fiske, bad, snorkling och kajakpaddling. North Beach är ofta det bästa valet, de har till och med Blue Wave miljöcertifiering.

Door County, en lång halvö som sträcker rätt ut i Lake Michigan, är ännu ett paradis för turister, komplett med pittoreska byar, fyrar, en riklig skörd av körsbär och en mängd hotell och restauranger där du kan bo och prova statens råvaror.

Lake Superiors södra strand ligger i den norra änden av Wisconsin. Pattison State Park är en populär campingplats här eftersom det är hem till statens högsta vattenfall.

Du hittar massor av natursköna vägar för bilresor genom staten och dess nationalparker. Hösten är alltid en mycket populär tid att komma på besök eftersom bladen tar på sina livfulla höstfärger och skördetid är på väg. Vi skulle rekommendera att ta Route 2 längs gränsen mot Michigan, upp vid sidan av Lake Superior och Wisconsins nordvästra hörn. Alternativt Route 42 eller 43 som löper längs med den östra sjön från Door County hela vägen till Milwaukee.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA