Hyrbil Wyoming

Ytterligare förare gratis med din Wyoming biluthyrning

Yellowstone nationalpark i Wyoming

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Wyoming på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Wyoming är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Även om Wyoming är en av de minst tätbefolkade av de femtio staterna i USA kommer miljontals besökare varje år till deras nationalparker och monument. De flesta kommer in genom Jackson Hole Airport som ligger i Grand Teton National Park.

Naturligtvis är den största frågan för många resenärer till en stat av denna storlek hur de ska ta sig runt. Vägarna är i särklass det mest tillförlitliga och bekvämaste transportnätet och många turister väljer att hyra en bil direkt från Jackson Hole. Alamo biluthyrning har en depå precis vid flygplatsen. Tack vare vårt rykte i branschen för att ge dig bästa möjliga pris genom våra samarbeten och specialerbjudanden tycker många resenärer att vi är det mest kostnadseffektiva alternativet.

Yellowstone National Park, hem för Grand Canyon, är ofta först på turisternas lista över platser att besöka. Den är känd som landets största och första nationalpark och det är inte svårt att räkna ut varför. Området har ett rikt djurliv, allt från grizzlybjörnar och vargar till bison och älg. Parken är mest känd för sina spektakulära gejsrar - du vill verkligen inkludera Old Faithful Geysern i din resplan eftersom dess utbrott sker ganska regelbundet varje 91:e minut. Camping är utan tvekan det bästa sättet att njuta av landskapet och det finns gott om möjligheter till vandring, båtliv och fiske nästan var som helst i parken. Den har rikligt med fina sjöar, floder och vattenfall. Sommaren är den bästa tiden att komma på besök, det är värt att notera att eventuella resor till parken på vintern skulle behöva vara extra välplanerade och utrustade på grund av det snöiga vädret.

Om du kör ner till John D. Rockefeller Jr Memorial hittar du Grand Teton National Park strax 16km söder om Yellowstone, denna plats är nästan lika känd för sitt djurliv och utomhussporter. Parken är en del av Teton Range och lockar bergsfolk och klättrare till sina noggrant graderade rutter.

Med friheten som kommer med hyrbil kan du enkelt ta dig ännu längre söderut till Fossil Butte National Monument. Här bevaras extraordinära fossila fynd i en gammal sjöbotten som nu blivit höga, kalla öknar. De har ett Junior Ranger Program som är speciellt utformat för barn som vill lära sig mer om vildmarken, det finns heller ingen brist på ranger-ledda aktiviteter som erbjuds för vuxna.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA