Hyrbil Florida

Ytterligare förare gratis med din Florida biluthyrning

 

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Florida på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Florida är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

 

South Florida

Södra Florida är främst känt för sin turism eftersom det har det vackraste klimatet och fantastiska landskap och några av de mest blommande och spännande städerna. Området är väldigt utspritt, så för att kunna uppskatta allt som regionen har att erbjuda behöver man hyra en bil. Det är verkligen den bästa lösningen för att ta sig runt och utforska alla platser. Besök till exempel världsberömda Miami Beach som har en fantastiska havsutsikt, eller Miami North Beach som är en mycket mer avslappnad och avspänd strand med lysande vit sand och fantastiska vattensporter. Lite längre ner längs kusten ligger ikoniska Palm Beach som är ett favoritresmål för kändisar och den sociala eliten.

638340372

North Florida

Den norra delen av Florida skiljer sig väldigt mycket från de södra och centrala delarna av staten. Den har bevarat kultur och värderingar från årtionden tillbaka och lockar besökare som tycker om naturen och friluftsliv. För att kunna utforska områdets fulla potential är det viktigt att man har tillgång till egen transport och på så sätt kan man verkligen kasta sig in allt som regionen har att erbjuda. Det finns en extremt stor mångfald av olika städer att besöka, och alla har sin egen historia att berätta.

 

Florida Panhandle

Panhandle är Floridas nordligaste region och är ett så skiftande område att det utan tvekan har något för alla. Det anses ha kvar sitt sydliga arv mer än någon annan region i staten, så vart du än går välkomnas du med traditionell gästfrihet och generositet. För att utforska alla sevärdheter och stränder som finns här är det både viktigt och kostnadseffektivt att man hyr en bil i Panhandle.

 

Ingen resa till Florida Panhandle skulle vara komplett utan en biltur till Tallahassee som är Floridas huvudstad. Det är inte bara en politiskt viktig stad utan även ett fantastiskt område med historiska distrikt med massor av museer och gallerier och barer och restauranger. Det finns till och med ett zoo. För att vara ett område som hanterar all administrationen för delstaten Florida är stämningen förvånansvärt avspänd och tempot härligt avslappnat.

 

Varför välja Alamo biluthyrning?

 

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som: