Hyrbil USA

 

Gratis extraförare till din hyrbil i USA

 

Dela körupplevelsen med vårt specialerbjudande om en gratis extra förare i USA.

 

Hyr en bil med Alamo och du kan gå med i ledet av erfarna och oberoende turister som har kommit på att det bästa sättet att söka efter det "riktiga" USA är med bil. Boka idag och njut av prisvärd biluthyrning i Nordamerika. Våra biluthyrningserbjudanden i USA är allomfattande, så att du kan njuta av din tid iväg från hemmet. Vi strävar efter att leverera rimligt prissatta, välfungerande biluthyrningstjänster för att hjälpa dig igång med ditt livs resa.

 

När du väl har en utgångspunkt i åtanke kan du hämta en bil vid en av många centrala upphämtningsplatser, av vilka de flesta ligger nära åtkomstpunkter vid motorvägar. Alamo har ett brett utbud av depåer från vilka du kan hämta upp eller lämna in din hyrbil, inklusive flygplatser vid alla större centrum. 

 

Fri från styrda buss- och tågtidtabeller kan du ta dig ut i landet på ett utmärkt system av vägar, som korsar längden och bredden av de 9,6 miljoner kvadratkilometer som utgör de "lägre 48" staterna – det kontinentala USA. 

 

Tänk dig att ta in skyskraporna på Manhattan eller beundra Chicagos stadslandskap från Lake Shore Drive. Alternativt kan du kanske ta en titt på de stora sjöarna eller göra detta till startpunkten för din utforskning av den ikoniska Route 66 – som inte längre är en aktiv motorväg, men skär sin väg genom sju stater på dess drygt 4 000 km långa resa västerut till Stillahavskusten i Santa Monica, Kalifornien. 

 

Besök Yellowstones nationalpark för att uppleva naturfenomen i det mest aktiva geotermiska området i världen. Den nästan 9 000 kvadratkilometer stora parken erbjuder minst 300 gejsrar – inklusive "Old Faithful" – och ett överflöd av vilda djur, orörda skogar, vattenfall och dalar.

 

Oavsett vad du har tänkt dig är Alamo, med sina över 300 uthyrningsplatser och budgetpaket för biluthyrning, det självklara valet för billig biluthyrning i USA.