Hyrbil New York

Ytterligare förare gratis med din New York biluthyrning

 

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i New York på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i New York är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

 

Det ligger mer att finna i New York State än bara New York, även om den senare får lejonparten av uppmärksamheten eftersom den är en av världens stora metropoler. Så, utforska för all del allt som "the Big Apple" har att erbjuda, men när du är redo att utforska resten av delstaten är Alamo här för att hjälpa dig att få ut det mesta av din semester. Upstate New York innehåller många fascinerande historiska platser, många kopplade till amerikanska revolutionen, medan de naturliga underverken inkluderar två stora bergskedjor, Adirondacks och Catskills, liksom natursköna Hudson Valley.

Bedövande landsbygd

Att hyra bil via Alamo är det bästa sättet att utforska de 141 kvadratkilometerna av delstaten, som i motsats till staden är mestadels orörd vildmark och natur. Du kommer att passera genom bergskedjor och täta skogar, stanna för provision eller äppelcider på familjejordbruk och i charmiga byar, och samtidigt förundras över spektakulära floder och kristallklara sjöar. Adirondack Park är den största statliga parken i USA, och omfattar en stor del av nordöstra fjärdedelen av delstaten, och införlivar de robusta Adirondack-bergen samt de stora sjöarna inklusive Lake Placid, Lake Eerie och Lake Sacandaga. Det senare är en 4,5 mil lång reservoar, mycket uppskattad av båtlivs-, vattensport- och fiskeentusiaster, och i det närliggande området finns ett vintersportcentrum och camping.

 

De Stora Sjöarnas led 

"Great Lakes Seaway Trail", De Stora Sjöarnas led, anses vara en av de bästa amerikanska lederna, och går större delen av sina 83 mil genom New York State och är ett perfekt sätt att utforska regionen på i din hyrbil från Alamo. Börja på New York State Route 5 och åk mot staden Buffalo så leder vägen också förbi ett av världens mest kända naturliga underverk, Niagara Falls, på USA-kanadensiska gränsen. Leden följer sedan Lake Ontarios kustlinje, på väg mot St. Lawrence-floden och den berömda Thousand Islands resort-regionen.

 

Route 9

Alternativt kan du ta Route 9 till historiska Hudson Valley, där du kan besöka Roosevelt National Park, Vanderbilt Mansion och det berömda Mohonk Mountain House med sin otroliga utsikt över Catskills. Härifrån är det en kort bilresa till Woodstock, där charmen som lockade artister som Bob Dylan fortfarande är synlig, och platsen för den legendariska rockfestivalen på närliggande Bethel är märkt med ett museum och besökscentrum. En sak är säker - med så mycket att se i staten New York, kommer du aldrig önska att du hade stannat kvar i staden!

 

Västra New York

Buffalo, som ligger i Västra New York, är den mest tätbefolkade staden i regionen efter New York själv. För att upptäcka allt som finns i området är det viktigt att ha tillgång till biluthyrning. Staden har så mycket historia och lyckas omfamna detta inom det moderna livet. Den arkitektoniska utformningen av några av dess äldre byggnader gör att många turister flockas till staden varje år. Buffalo består av cirka 32 stadsdelar och var och en erbjuder sin egen bit av historia och individualitet, och att upptäcka dem via bilen kommer att vara mycket berikande. Den enda gemensamma faktorn mellan dessa stadsdelar är vädret, och det är de långa och notoriskt kalla vintrarna och kraftiga snöfallen som staden är särskilt känd för. För älskare av vintersporter, liksom de som älskar skönheten i djupa snöfall, finns det fortfarande en stor semestrande befolkning under denna period.

Varför välja Alamo biluthyrning?

 

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

 

Hyrbil New York