Hyrbil Orlando

Ytterligare förare gratis med din Orlando biluthyrning

Orlando, Florida

Dela körupplevelsen med specialerbjudande om en gratis extra förare från Orlando International Airport.

Alamo erbjuder en rad mycket bra paketerbjudanden och billig biluthyrning vid Orlando International Airport. Genom att hyra en bil från oss i början av din semester kommer du att ge dig själv frihet att se, njuta och göra ännu mer under din vistelse i USA.

Ett bra dragplåster i Orlando är Discovery Cove. Det ligger i en vacker tropisk oas och är underbart för dem som vill koppla av under Floridas sol eller njuta av några äventyr – särskilt för dem som vill uppleva att simma med delfiner.

Alternativt kan du köra ut i din hyrbil från Alamo till Walt Disney World, som verkligen är en fröjd för barn, föräldrar och mor- och farföräldrar. 

Orlando erbjuder en fantastisk semester för hela familjen. En bilresa ner till Lake Eola in till staden i Orlando kommer att vara en fröjd för alla i din resegrupp. Kantad med blommor och träd har området en amfiteater åt sjösidan, restauranger och kaféer, och är ett bra ställe att ta med barn till eftersom där även finns en lekplats. 

Epcot Centre är en annan plats som både unga och vuxna finner fascinerande. Det är en del av Disneys imperium och centret är en tolkning av en framtida stad medan World Showcase ger en smak av kulturer runt om i världen.

Ta en biltur till Wonder Works på International Drive för att få en absolut fängslande upplevelse som glädjer alla åldersgrupper. De största attraktionerna här är orkan- eller jordbävningssimulatorer och Outta Control Magic Show. 

Om du vill gå på bio i Orlando – varför inte besöka en som är lite annorlunda? Downtown Media Arts Centre på South Magnolia Drive Downtown innehåller ett konstgalleri där konstverk av lokala konstnärer ställs ut, och är du där under en söndagskväll finns där även levande musik. 

Orlando har ett brett utbud av utmärkta restauranger för alla smaker och plånböcker. Vill du däremot åtnjuta din måltid i kombination med en show – stanna till vid Arabian Nights. Att boka en hyrbil online med Alamo för en semester i Orlando kan inte bli enklare. Det finns ett brett utbud av aktuella, pålitliga bilar för uthyrning att tillgå när du planerar ditt livs semester.

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA