Hyrbil Tallahassee Flygplats

Ytterligare förare gratis med din Tallahassee Reg Flygplats biluthyrning

Country road in Tallahassee, Florida

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Tallahassee Reg Flygplats på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Tallahassee Reg Flygplats är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

Det finns ett visst lugn över denna förnäma stad som är inbäddad mellan barrskogsklädda vägar och omgiven av mjuka men majestätiska kullar. Tallahassee - Floridas huvudstad - är en av de mest klassiska sydliga städerna i hela Sunshine State.

Om du gillar ett långsamt och förnämt tempo blir det inga problem att vara kvar i staden under din vistelse. Men för dem som vill ha lite extra äventyr är den perfekta lösningen att hyra en bil. Detta ger dig hjulen du behöver för att nå ut och se sevärdheterna, lära känna statens historia och frossa i de naturliga läckerheter som erbjuds lite längre bort.

Naturentusiaster kommer att vilja utnyttja sin hyrbil genom att besöka den oförglömligt vackra sjön Ella, en magnifik stadspark som har varit i centrum för stadens kulturliv i över ett sekel. Uppkallad efter dottern till en förmögen man, James Bull, bjuder denna vårlia sjö på många härliga rastplatser och det är även en lugnande plats för en härlig promenad bland vatten och vackra planteringar.

Njut av den fulla kapaciteten av din hyrbil med en biltur genom Leon Countys ökända vägar som är täckta av mossig ek. De som är särskilt bra att besöka är den gamla Bainbridge Road, Miccosukee Road, Old St Augustine Road och Centerville Road. Tillbringa eftermiddagen med att köra genom dessa härligt frodiga, lummiga tunnlar.

Absorbera lite autentisk historia med en resa till Mission San Luis, 60 utmärkt rekonstruerade tunnland med ett majestätiskt hus från 1600-talet. De turer som erbjuds kommer att visa hur livet verkligen var för tre århundraden sedan.

Om lite cykling, rullskridskoåkning eller löpning tilltalar dig bör du ta en titt på den vackra Tallahassee-St. som markerar Historic Railroad State Trail. Där finns det 25km av trottoar som pekar rakt söderut till hamnstaden St Marks. Att ta en cykel eller ett par rullskridskor på en tur på detta släta, jämna spår är oemotståndligt. Du kommer att ha särskilt gott om skydd från den oförsonliga solen tack vare den skugga som vägens majestätiska ekar ger. Om du känner dig särskilt energisk och äventyrlig kan du ta en titt på den magnifika tallskog och de fantastiska sanddyner som finns i Munson Hills Loop.

Tallahassee kallar, kom på besök!

Varför välja Alamo biluthyrning?

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

  • Konkurrenskraftiga paketpris
  • Prisvinnande kundtjänst
  • Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter
  • Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA