Hyrbil Kalifornien

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Kalifornien på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Kalifornien är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

 

Planerar du att fara till det soliga Kalifornien och ta semester från? Låt Alamo underlätta det jobbiga semesterplanerandet med fantastiska hyrbilspriser, välbelägna platser att hämta hyrbilen på och paket där allt ingår utan dolda kostnader – inklusive en extra förare helt gratis. Oberoende om du anländer till San Francisco International, Los Angeles International eller San Diego International Airport så väntar bilen på dig.

Kalifornien Bay

 

Kalifornien Bay är med sitt kombinerade område av blomstrande verksamheter och hisnade landskap en intressant region som bäst utforskas på fyra hjul. När du har hämtat din hyrbil i Kalifornien Bay är du redo att påbörja ditt äventyr och se den fantastiska utsikten, som är något alldeles extra. Genom att påbörja resan i Oakland som är den mest hektiska hamnen i San Fransisco Bay kommer du direkt att dras till den fantastiska panoramavyn över Lake Merritt. Du kommer att få en stor blandning av moderna byggnader och teknologi och stilla seglingsvatten och grönska. Trots att hamnen är en av de mest trafikerade i regionen finns det fortfarande många sällsynta och hotade arter som lever lyckligt i vattnen runt staden.

 

Kalifornien Bay är en underbar plats att besöka som kombinerar alla moderna faciliteter med den naturliga vackra omgivningen av några av USA:s finaste nationalparker. När du utforskar denna region kommer du höra mörka och mystiska rykten om Alcatraz, se kändisar i barerna och på restaurangerna och tappa hakan av all vacker miljö som bukten har att erbjuda. Det här är bokstavligen talat ett resmål med nya saker att göra varje dag och som du kommer att vilja besöka om och om igen.  

 

Södra Kalifornien

 

Södra Kalifornien har ett väldigt varierande utbud av aktiviteter och sevärdheter för både vuxna och familjer. Ontario är en stor stad som ligger nära alla sevärdheter i Los Angeles, och är ofta känd som Södra Kaliforniens inkörsport. Turism är tillsammans med film- och underhållning regionens viktigaste industrier. Hollywood har länge varit känt som världens huvudstad för underhållning och är ett måste att besöka. 

 

Anaheim W Katella är området med den underbara semesterorten Downtown Disney som är extremt populärt bland familjer och i synnerhet deras barn. Alla de kända disney-figurerna finns här i en mängd olika föreställningar, filmer, interaktiva fritidsgårdar och fester. Det finns också restauranger, temaparker och andra nöjen som kommer att fängsla besökare i alla åldrar.

 

Låt Alamo underlätta det jobbiga semesterplanerandet med fantastiska hyrbilspriser, välbelägna platser att hämta hyrbilen på och paket där allt ingår utan dolda kostnader – inklusive en extra förare helt gratis. Oberoende om du anländer till San Francisco International, Los Angeles International eller San Diego International Airport så väntar bilen på dig.

Varför välja Alamo biluthyrning?

 

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:


 

Toppdestinationer för biluthyrning i Kalifornien