Hyrbil San Jose Flygplats

Ytterligare förare gratis med din San Jose Flygplats biluthyrning

Varför välja Alamo biluthyrning?

 

Konkurrenskraftiga paketpris

Prisvinnande kundtjänst

Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter

Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA

 

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i San Jose International Flygplats på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i San Jose International Flygplats är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

 

Den första civila spanska bosättningen, San Jose, grundades redan 1777 under det något mer storslagna namnet El Pueblo de San José de Guadalupe. Det må vara den största staden i Silicon Valley men dess blygsamma centrum är förvånansvärt tyst under veckan, även om det är fullt av liv under helgerna när ungdomar flockas dit på jakt efter nöje.

"Mission San Jose, San Antonio, Texas"
182855217

Besökare till staden som vill få ut det mesta av sin vistelse ordnar en hyrbil i San Jose för att inte spilla onödig tid. . Att ha en egen uppsättning av hjul ger dig den frihet du behöver för att njuta av vad staden har att erbjuda på ditt eget sätt och i din egen takt. Ett bra sätt att börja din utforskning är att besöka den udda men fascinerande egyptiska museet i Rosicrucian Park, komplett med reproduktion av en underjordisk grav, egyptiska statyer och mumier.

 

Använd din Alamo hyrbil för ett besök på History Park, ett utomhus museum med historiska byggnader som flyttats ihop från andra håll i staden. Det finns en kopia av stadens belysningsmast från 1881 som blev en historiskt landmärke i San Jose, (även om det helt misslyckades i sitt ursprungliga uppdrag att tillhandahålla hela staden med elektrisk gatubelysning). Där finns även majestätiska rekonstruktioner av det gamla Pacific Hotel, ett kinesiskt tempel, och många historiska hus.

 

Med tanke på att du är i Silicon Valley, kommer ditt besök i San Jose inte vara komplett utan att ta in lite av teknologi-scenen som området har varit känt för ända sen 1970-talet. Om du tror att museer måste vara tråkiga och torra platser bör du tänka om. The Tech Museum of Innovation är en riktigt spännande plats, fylld med fängslande prylar som utforskar allt från rymdteknik till mikrochips, robotteknik och genetik. Det finns också en spektakulär högupplöst IMAX teater som spelar fascinerande och informativa filmer hela dagarna.

 

Om du har barn att underhålla under din vistelse kan du få ut det bästa av din hyrbil genom att ta dem till spännande Raging Waters vattenpark inne i Lake Cunningham Regional Park. Låt dem svalna av från den kaliforniska solen och släppa all sin extra energi i tidvattenpoolen, eller se om de är modiga nog att prova på de snabba vattenrutschbanorna. Där finns även ett vattenfort för lite extra spänning.