Hyrbil San Diego

Ytterligare förare gratis med din San Diego biluthyrning

Varför välja Alamo biluthyrning?

 

Konkurrenskraftiga paketpris

Prisvinnande kundtjänst

Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter

Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i San Diego International Flygplats på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i San Diego International Flygplats är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

 

Då den är känd för lokalbefolkningen som "USA:s finaste stad" är San Diego en sann juvel i kronan som kallas Golden State. Platsen är full med glittrande sevärdheter, fin arkitektur, fantastiska restauranger, shopping och nattliv (särskilt i Gaslamp Quarter). Men för att uppleva alla de underverk, naturliga och konstgjorda, som denna pulserande stad har att erbjuda kommer du att behöva ordna hyrbil. Här är varför.

Imperial Beach Pier after sunset.  Taken with camera mounted on tripod to ensure a level horizon, and maximum image sharpness.  Imperial Beach is located in San Diego County.
141244721

Även om djurparker inte vanligtvis är din grej är det värt att göra ett undantag för San Diegos zoo. Det ligger i den magnifika Balboa Park och erbjuder över 3000 djur i över 800 olika arter. Alla djur bor i förbluffande anlagda områden som är briljant utformade för att spegla dess naturliga miljö. Förutom djurparken hittar du även många museer och välskötta trädgårdar i Balboa Park. Det har till och med en hyllning till Shakespeare med sin gamla Globe Theatre, en anmärkningsvärd replika av den engelska scen som barden brukade utföra sina verk på.

 

För att få ut det mesta av din hyrbil får du inte gå miste om "La Jolla" - en sträcka av vita stränder som sveps in av kristallklart vatten. Den besöks inte bara av mänskor som förtrollas av dess skönhet utan även av sälar som gillar att njuta av den kaliforniska solen på stranden. Med sina många vikar omgivna av klippor och vackra anlagda trädgårdar kommer du att förstå varför området kallas "La Jolla", spanska för "juvelen". Den bästa stranden för ett bad är Torrey Pines City Park men om du föredrar snorkling går det att hyra utrustning från Cave Store och fördjupa sig i San Diego-La Jolla Underwater Park. Det finns också magnifika "SoCal" sandstränder och klarblått vatten på Pacific, Mission och Ocean stränder.

 

Om du har barn kan du få ut mer värde av din hyrbil i San Diego genom att ta dem till Legoland, 5,4 mil norr om centrum. Där finns otroliga Lego versioner av Star Wars-figurer, rymdskepp, uppsättningar och fantastiska återgivningar av berömda landmärken från hela världen. Du kan också låta barnen stoja i Legolands och Chimas vattenparker innan du tar dem för att titta på havsdjur på Sea Life Aquarium. Detta är en dag barnen inte kommer att glömma i första taget.

 

Slutligen, glöm inte att utforska staden Coronado. Den sitter över San Diego Bay från centrum och stoltserar med en fantastisk strand och häpnadsväckande havsutsikt från Cabrillo National Monument vid Point Loma.