Hyrbil Los Angeles

Ytterligare förare gratis med din Los Angeles biluthyrning

Varför välja Alamo biluthyrning?

 

Konkurrenskraftiga paketpris

Prisvinnande kundtjänst

Inga dolda tillägg eller kreditkortsavgifter

Kostnadsfri motorstopps-assistans inkluderat vid varje biluthyrning i USA

Dela körupplevelsen med vårt specialerbjudande om en gratis extra förare i Los Angeles.

 

Få en gratis andra förare när du bokar hyrbil i Los Angeles hos Alamo. Alamo har ett brett utbud av paketerbjudanden för billiga hyrbilar så att du kan hitta den bil som uppfyller just dina semesterbehov.

 

Los Angeles erbjuder en guldgruva av platser för turister att besöka, inklusive Universal Studios Hollywood, Peterson Automotive Museum, Walt Disney Concert Hall och den världsberömda Hollywood-skylten. En hyrbil från Alamo ger dig friheten att se de platser denna världsberömda stad har att erbjuda när det passar dig. 

 

Den kulturella höjdpunkten för en vistelse i Los Angeles är definitivt ett besök till J Paul Getty Museum på Getty Center Drive. Denna attraktion har underbar arkitekturoch vackra trädgårdar samt verk av stora konstnärer som Van Gogh, Cezanne och Monet.

 

Om du vill ta en promenad i vackra omgivningar – varför inte ta en biltur ut till Venice Canals Walkway? Den ligger 14 km från stadens centrum och är ett bra ställe för att sträcka ut benen i en lugn miljö, samtidigt som du beundrar de vackra husen som kantar gångvägen.

 

Nära Canals Walkway ligger den berömda Venice Beach, om än med mycket mer folk. Promenaden är bara 4 km lång och bilfri. Där ser du den excentriska sidan av livet i LA med gatumusikanter, siare och konstnärer. 

 

Los Angeles har också ett antal bra restauranger. Är du sugen på skaldjur ska du besöka Provedance, och om du är ute efter ett bra ställe för hela familjen – prova Brent's Deli.

 

Att hyra bil från Alamo är mycket flexibelt. Du kan hämta upp och lämna tillbaka bilen vid vilket av våra kontor som helst där det är bekvämast för dig. Så boka din hyrbil i Los Angeles genom att fylla i bokningsformuläret på denna sida.