Hyrbil Hawaii

Ytterligare förare gratis med din Hawaii biluthyrning

 

Dela på körupplevelsen genom att utnyttja vårt specialerbjudande i Hawaii på ytterligare förare utan kostnad.  Att hyra en Alamo hyrbil att hämta upp i Hawaii stora öar är bekymmersfritt, och du har möjligheten att välja en modell som möter ditt och din familj eller ditt sällskaps behov. Det är det mest praktiska och ekonomiska sätt att resa på medan du njuter av din semester.

 

Hawaii Big Island

Det finns så många härligt orörda platser att se på Big Island. En populär plats är Hawaii Volcanoes National Park där du kan gå igenom en aktiv vulkan som finns i en tropisk regnskog. De stora öarna är inte tätbefolkade med turister och det finns en hemtrevlig känsla till varje aktivitet i detta underbart lugna och vackra landområde.

Kauai & Oahu

På ön Kauai, den näst största av Hawaiiöarna, tornar vulkaner i fjärran och ger en fantastisk bakgrund till de vita sandstränderna och gröna regnskogarna. Mycket av Kauai har utvecklats tack vare sockerplantager och för att utforska den rika historia som dessa lämnat kvar i området är det bäst att ge sig ut med hyrbil. Vägarna är täta och slingrande runt den glesbefolkade ön och från dem kan du se ön i all sin glans. Lihue är ett lysande exempel på hur sockerhandeln påverkar små byar. En mycket liten by växte till öns viktigaste stad och har idag den enda flygplatsen på Kauai. Trots dess utveckling som en viktig industristad på ön har Lihue fortfarande kvar sin underbara gröna prakt och vita sandstränder som är typiska på Hawaii.

 

Maui & Molokai

En liten bit från Kahului Flygplatsen ligger "Dalarnas Ö" Maui, där vita sandstränder breder ut sig framför den fantastiska orten Kapalua, som omges av orörda och oförstörda naturliga landskap. Med naturens skönhet i alla riktningar är det svårt att inte bli överväldigad av alla intryck. Eftersom de flesta av Hawaiiöarna är vulkaniska, är det viktigt att se till att du har en hyrbil för att kunna komma upp i bergen och nå de utsiktsplatser för öarna där du kan ta in de fantastiska vyerna.

 

Både Maui och Molakai är trogna sitt arv, och det finns inga neonskyltar, hamburgersyltor eller kasinon, bara en vackert avslappnad livsstil där fiskare drar in sin fångst varje dag innan den kommer till restaurangerna så att du kan äta den samma kväll. Stränderna är fantastiska, och regnskogen är tät och full av vilda djur, med guider för att hjälpa dig att hitta genom dem. Ingenting här är förstört, allt och alla är trogna sin kultur och uppfostran, och detta är en av de saker som gör Hawaii till vad det är, en plats full av prakt och godhet. Sitt i tystnad vid stranden och du kommer definitivt att känna "Mana", som ständigt skyddar öarna från skada.

 

Varför välja Alamo biluthyrning?

 

Alamo Rent A Car är ett internationellt märke som grundades 1974, boka online idag och dra nytta av fördelar som:

 

Toppdestinationer för biluthyrning i USA